Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç aşkı ortaya çıkınca, kimler Demet Özdemir’i takipten çıktı?

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç aşkı ortaya çıkınca, kimler Demet Özdemir’i takipten çıktı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında yayınlanmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Demet Özdemir ile ilgili magazinsel gelişmeler, her yerde haber olarak yayınlanıyor.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç hakkında daha önce magazin gündemine yansıyan aşk iddialarının doğru olduğu ikilinin birlikte görüntülerinin çekilmesi ile ortaya çıktı.

Magazin gündemi bu haberle sarsılıyor… Birçok magazin sayfasında ikilinin Çeşme’de gözlerden uzakta tatil yaptığına yönelik iddiaların sonunda fotoğraf ile kanıtı da çıktı. Demet Özdemir, daha önce bu iddiaları doğrulamamıştı. Ancak son sözleri aşk itirafı gibiydi…

Özdemir, “Evet, fotoğraflarımızın çekildiği doğru. Yeni yılın aşk bombası dersiniz artık” diye konuştu ve bir anlamda da bu aşkı itiraf etmiş oldu.

Oğuzhan Koç, 2019 yılında 5 yıllık birlikteliğin ardından Yağmur Tanrısevsin ile olan aşkını noktalamıştı. Ayrıca Tanrısevsin ile Özdemir’in de yakın arkadaş oldukları biliniyordu. Bu aşk ortaya çıkınca instagram’da ilginç bir gelişme yaşandı.

12 milyon takipçisi bulunan Demet Özdemir’in hesabını takip edenler arasında Yağmur Tanrısevsin ve Zeynep Koçak da bulunuyordu. Her iki isim de daha önce Oğuzhan Koç ile yaşadıkları aşkla biliniyor.

blank