Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız patlama yaptı, Netflix’in iştahı kabardı, Disney Plus engel çıkarmadı!

Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız patlama yaptı, Netflix’in iştahı kabardı, Disney Plus engel çıkarmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız ikilisinin başrolünde yer aldığı Aşk Taktikleri filminin ikincisi yola çıktı… Demet Özdemir’in Disney Plus ile anlaşma yapmasının ardından Netflix projesi olan filmin devamının çekileceğinin ortaya çıkması dikkatleri çekti.

Netflix ile Disney Plus, Türkiye’de hem daha çok aboneye ulaşma hem de yerli yapımlar konusunda ünlü isimleri ve iyi projeleri kendi platformlarına çekmek gibi büyük bir yarışın içine girmiş durumda. Aşk Taktikleri ismili filmin ikincisi için Disney Plus’ın Nisan ayından itibaren kendisine bağladığı Demet Özdemir’e izin vermesi önemli bir gelişme oldu.

Çok yüksek ücretlerle birçok ünlü oyuncuyu kendisine bağlayan Disney Plus, 14 Haziran’da başlayacak olan Türkiye yayınları kadar, yerli yapımlara da büyük bir yatırım yapıyor. Türkiye’yi bir dizi üretim üssü olarak belirleyen Disney Plus’ın, rakibi Netflix’in çok sevilen bir işi için Demet Özdemir’e yol açması da dikkat çeken bir detay oldu.

Netflix ile Disney Plus rekabeti sert geçecek gibi gözüküyor. Ancak iki yayın platformunun da oyuncuların önemli projelerinde onların önüne bir engel getirmeyi çok da tercih etmeyeceği düşüncesi Demet Özdemir kararı ile akıllara geldi.

Lanistar Medya’nın hazırlıkları sürdürdüğü Aşk Taktikleri 2 isimli sinema filminin çekimlerinin de yaz aylarında yapılaması planlanıyor. Tüm dünyada ses getiren projenin ikincisinin de hikayesini Pelin Karamehmetoğlu yazıyor…

Demet Özdemir’in Dünyayla Benim Aramda isimli Disney Plus dizisinin çekimleri başladı. Hayranlar heyecanla setten paylaşımlar beklerken, hem dizi hem de sinema filmi ile birlikte Demet Özdemir yoğun bir temponun içine girdi.

Oğuzhan Koç ile evlilik planları yapan ve yaz aylarını işaret eden Demet Özdemir, bu yoğunluğu içinde bakalım evlenmeye zaman bulabilecek mi?