Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca’nın ‘sezonun lokomotifi olacak’ dediği dizi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın hatasını kapatacak!

Oktay Kaynarca’nın ‘sezonun lokomotifi olacak’ dediği dizi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın hatasını kapatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kurtlar Vadisi dizisinin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile bir kez daha fenomen bir isim haline gelen Oktay Kaynarca, geçtiğimiz aylarda da yapımcı kimliği ile sektörde yer alacağını duyurmuştu. Hem oyunculuk hem de yapımcılık konusunu birlikte yürütecek olan Oktay Kaynarca, arkadaşları Onur Tan ve Seyfi Şahin ile birlikte Güzel Adamlar isimli yapım şirketinin ortağı oldu.

Bu şirketin ilk projesi de yine Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer alacağı çok etkili bir aksiyon dizisi olacak. Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ani bir şekilde yayından kaldırılmasının moral bozukluğunu yaşayan hayranlarına, “Yeni sezonun lokomotifi olacak diziyi yapıyoruz” diyerek güzel bir mesaj vermişti.

Birçok dizi hayranı da oyuncunun bu kadar iddialı konuşmasının altından nasıl bir proje çıkacağını merak ediyor. Oktay Kaynarca’nın bu sözünü doğrulayacak çeşitli bilgiler de gelmeye başladı.

Bir aile hikayesi olarak öne çıkacak olan yeni dizinin Eylül ayında başlaması planlanıyor. Hazırlıklarına bir süredir devam edilen dizi için henüz Oktay Kaynarca’dan başka netleşen bir oyuncu bulunmuyor.

Oktay Kaynarca'nın 'sezonun lokomotifi olacak' dediği dizi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın hatasını kapatacak! 7

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin en önemli hatalarından birisi erkek dizisi olmasıydı. Kadın oyuncuların azlığından uzun süre Oktay Kaynarca da şikayet etmişti. Oyuncu yeni dizisinde ise bu eksikliği giderecek adımlar istedi. Senaryoyu yazan Alican Yaraş ve Yusuf Reha Alp’in de kadın tarafı da güçlü bir hikaye kurgusu üzerinde çalıştıkları belirtiliyor.

Onur Tan, dizinin hem yapım ortağı hem de genel yönetmeni olarak çalışmalarına devam ediyor. Oyuncu kadrosu için yapılan titiz çalışmalar henüz bir sonuç vermese de çok yakında çok önemli isimlerle anlaşmaların yapılması bekleniyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izlerini de taşıması beklenen dizinin hikayesi günümüzde geçecek ve gündemde yer alan olayların da bir şekilde dizinin içinde kullanılması planlanıyor.

Oktay Kaynarca’nın “Sezonun lokomotifi olacak” dediği dizinin çekimlerinin de yaz aylarında başlaması bekleniyor.