Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi birincilikten indi, Destan’ın reytingleri tepetaklak gidiyor!

Üç Kız Kardeş dizisi birincilikten indi, Destan’ın reytingleri tepetaklak gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları izleyicilerle buluşmakta olan diziler arasında Üç Kız Kardeş son haftalarda müthiş bir sıçrama yaptı. Destan dizisinin de önüne geçen Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş, etkili hikayesi ile yine milyonları ekrana taşımaya devam ediyor.

5 Nisan Salı akşamı ise Survivor All Star yarışmasının üstünlüğü dikkatleri çekiyor. tv8’de ekrana gelen yarışma programı tüm kategorilerde birincilikleri elde ederek, Üç Kız Kardeş dizisini ikinci sıraya indirdi. Kanal D’nin tüm izleyici gruplarında çok iyi sonuçlar alan Üç Kız Kardeş dizisi, bu haftayı ikinci sırada tamamladı.

atv’de yayınlanan ve sezon başından bu yana da iyi bir çıkışa imza atan Destan dizisinde yaşanan reyting düşüşü biraz daha arttı. Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın başrollerinde yer aldığı dizi, etkileyici hikayesi ve dekorlarından, aksesuarlarına kadar tüm prodüksiyon özellikleri ile çok dikkat çekiyor…

Yüksek bütçeli bir yapım olması ve bu zamana kadar da iyi sonuçlar alması ile bilinen Destan dizisinde 18.bölüm reytinglerin de bir miktar daha düşmesine sahne oldu. Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında 5’li oranlara gerileyen Destan dizisi, zirveden de uzaklaştı. Tüm kişilerde üçüncülük, AB’de sekizincilik ve ABC1’de de dördüncülük elde eden dizinin sezon sonuna doğru reytinglerinde yaşanan bu zayıflama endişeleri artırıyor.

Show TV’de yayınlanan Baba dizisinin sekizinci bölümü ile yine tüm kişiler kategorisinde ortalamanın altında reytingiyle 7. olduğunu görüyoruz. Dizi AB’de günü dördüncü ve ABC1’de de beşinci sırada tamamlayarak, geçen haftalara benzer bir performans ortaya koydu.

65. bölümü yayınlanan TRT1’in Masumlar Apartmanı dizisi tüm kişiler kategorisinde 10. sırayı elde edebildi. Ortalamanın biraz üzerinde gerçekleşen AB’de beşincilik ve ABC1’de altıncılık elde eden dizi için bu iyi bir sonuç olarak değerlendirilebilir.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ise Fox TV’nin beklentilerinin aksine gerilemeye devam ediyor. Dizinin hem hikayesinde hem de oyuncu kadrosunda yenilikler yapılsa da bu durum mevcut izleyicilerin de kaçmasına engel olamıyor. Ortalamanın altında gelen reytinglere rağmen, dizinin yurt dışı satışlarının iyi gitmesi nedeniyle sezon sonuna kadar ekranda kalması bekleniyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 26. bölümü ile tüm kişilerde on sekizinci sırada yer alırken, AB’de günü onuncu olarak bitirdi ve ABC1’de de on ikincilik elde etti.