Ana sayfa Dizi Haberleri Ozan Akbaba’nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz açıklaması bir gerçeği ortaya çıkardı!

Ozan Akbaba’nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz açıklaması bir gerçeği ortaya çıkardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ozan Akbaba, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizide 6 sezon başarıyla rol aldı. İlyas Çakırbeyli karakteriyle izlediğimiz oyuncunun yeni sezonda kısa bir süre yer alıp, sonra yapımdan ayrılacağına yönelik iddialar vardı.

Yaz döneminde Anka isimli sinema filmi için emek harcayan ünlü oyuncu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki durumu ile ilgili en net bilgileri verdi. Ayrılık iddialarının doğru olmadığını belirten oyuncu, kendisinin de yeni sezonu merakla beklediğini ifade etti.

Ünlü oyuncu, “Haberlere itibar etmemek lazım. Bakalım neler olacak biz de göreceğiz. Ben de bilmiyorum, çünkü yapımcılarımız ve kanalın bilgisi dahilinde olan şeyler. Büyük ihtimalle devam edeceğim gibi gözüküyorum. Bakalım hayat bu ne olacağı belli olmaz” diye konuştu.

Ozan Akbaba’nın kendisinin de karakterin akıbetini bilmemesi bir gerçeği ortaya çıkartıyor. İlyas Çakırbeyli olarak dizide yer almak isteyen oyuncu, şayet ayrılır ise bu kendi isteği ile olmayacak.Ozan Akbaba’nın açıklaması kadrodaki değişikliklerin yapımcı veya kanalın tasarrufunda olduğunu net bir şekilde gösteriyor.

Dizinin yedinci sezonunda da bir hayli heyecanlı olan oyuncu, yeni dönemde neler olacağını da bilmiyor. Ozan Akbaba, dizinin yeni sezonu hakkında sorular üzerine şöyle konuştu:

“Biz de merakla bekliyoruz. Bakalım neler olacak? Altı kere daha sordunuz, cevabı çok basit. Ne olacağını bilmiyorum. Umuyorum ki çok güzel bir şey çıkacak, her sezon olduğu gibi. Çok fazla detaya sahip değilim. Bundan önce ne kadar heyecanlıysa yedinci sezonda da bir o kadar heyecanlı olacaksınız. ”