Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, o mekandaki çekimler bitince böyle veda etti…

Demet Özdemir, o mekandaki çekimler bitince böyle veda etti…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekranlara gelen Demet Özdemir, yaptığı bir paylaşımdaki vefalı tavrıyla dikkat çekti. Yeni neslin başarılı isimleri arasında yer alan Özdemir, romantik komedi tarzı dizilerinden sonra yeni dram dizisiyle de beğenilmekte.

İbrahim Çelikkol ile birlikte rol aldığı dizide, adeta setin neşesi haline geldiği de kamera arkası fotoğraflardan ve videolardan ortaya çıkıyor. Oyuncunun enerjik, esprili, doğal ve samimi kişiliğiyle çok sevilen bir isim olduğu da görülmekte.

Partneri İbrahim Çelikkol ile de ekran uyumunun yanı sıra kamera arkasında da iyi anlaştıkları paylaşımlarından anlaşılmakta. Oyuncu aynı zamanda dizinin çekildiği mekanlardan birisi olan Balat’ta da çok sevilmiş.

Demet Özdemir’in oynadığı Zeynep karakteri, diziyi izleyenlerin bildiği gibi artık Balat’ta değil başka bir semtte yaşıyor. Çelikkol’un oynadığı Mehdi karakteri de Zeynep’in yakınına taşınıyor.

Dolayısıyla dizinin ilk mekanı olan Balat’tan taşınma başladı. Çekimler sürecinde Balat halkıyla da oyuncuların iyi kaynaştığı, Demet Özdemir’in bir paylaşımı ile ortaya çıktı.

Çelikkol ve Özdemir, Balat’tan gitmeden önce verdikleri bir pozla görülüyorlar aşağıda. Özdemir, Balat’tan giderken çekilen pozlarını paylaşan ve kendilerine “Hoşçakalın güzel insanlar” diyerek veda eden kişinin paylaşımı story hesabında yayınlayarak “Balat sizinle daha güzel” notunu düşmüş.

Böylece oyuncu, geçtiğimiz sezondan beri dizi çekimi için gittikleri mekana ve Balat halkına da veda etmiş oldu…

Demet Özdemir, o mekandaki çekimler bitince böyle veda etti... 7