Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisi, Hazal Kaya’nın hayatını bir kez daha değiştirdi! 1 yılda 3. kez taşındı!

Son Yaz dizisi, Hazal Kaya’nın hayatını bir kez daha değiştirdi! 1 yılda 3. kez taşındı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, şu sıralar eş durumundan İstanbul’dan taşınmak zorunda kaldı. Kaya, Kasım ayında 1 yaşına giren oğlu Fikret Ali’yi de alıp, eşi Ali Atay’ın yanına gitti. 2019 yılının Şubat ayında evlenen Ali Atay ve Hazal Kaya çifti, düğünden sonra iki ev değiştirmişlerdi.

Her seferinde yeniden dekore ettikleri evlerinden sonra oğulları Fiko’nun doğduğu evlerinden de taşınmak durumunda kaldılar. Aslında bu taşınma geçici bir durum ama yine de bebekle birlikte ev değiştirmek çok da kolay olmayacaktır muhtemelen!

Hazal Kaya, geçtiğimiz gün Son Yaz dizisinde oynayan eşinin işi nedeniyle Çeşme’ye taşındıklarını duyurmuştu instagram hesabından. Malum dizi İzmir Urla’da çekiliyor. Henüz oğulları küçük olan çiftin de bu sürede ayrı olmak istemedikleri ve Hazal Kaya’nın da eşinin yanında olmayı seçtiği anlaşılıyor.

Son Yaz dizisi, Hazal Kaya'nın hayatını bir kez daha değiştirdi! 1 yılda 3. kez taşındı! 8

atv’nin yeni dizisi Son Yaz’da bir savcıyı oynayan Ali Atay’ın İzmir’de olması, Hazal Kaya’nın da 3. kez taşınmasına neden oldu. Oyuncu, son yaptığı paylaşımında bu taşınma işinin kendisini hayli yorduğunu da ortaya koymakta.

Geçtiğimiz gün “Eş durumundan burdayız bir süre. Denizli, plajlı, havalı fotoğraflar gelecek bi yerleşelim de” notunu düşerek bir paylaşım yapmıştı.

Kaya, bir yıl içerisinde tam 3 kez taşınmanın yorgunluğunu taşıyor. Tedbili mekanda ferahlık var notunu düştüğü paylaşımında ise evinin ışığından pek memnun olmadığını da eklemiş..

Son Yaz dizisi, Hazal Kaya'nın hayatını bir kez daha değiştirdi! 1 yılda 3. kez taşındı! 9

Hazal Kaya’nın da bir başka dizi ile ismi anılıyordu. Cast çalışmaları süren ve Netflix için çekilecek olan Pera Palas dizisinde oynayacağı haberleri medyada yer almıştı. Bu gelişme ile birlikte Hazal Kaya’nın projesine yakın bir zamanda başlamayacağı da anlaşılıyor.