Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, öyle bir İbrahim Çelikkol itirafı yaptı ki, Doğduğun Ev Kaderindir daha da anlam kazandı!

Demet Özdemir, öyle bir İbrahim Çelikkol itirafı yaptı ki, Doğduğun Ev Kaderindir daha da anlam kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir’de buluşana kadar Demet Özdemir’in gözü İbrahim Çelikkol’un üzerindeydi! Be Style Magazine dergisinin Aralık sayısı için objektiflerin karşısına geçen iki ünlü isim Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, tv8 ekranında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle büyük olay yaptı. İkilinin başarılı performansı, hikayenin de güçlü olması ile dizi iyi reytingler alıyor ve milyonlarca insanı ekran başında buluşturuyor.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un dergiye yaptıkları açıklamada ise öyle bir detay ortaya çıktı ki, ikilinin hayranları bu duruma bir hayli şaşıracaktır. Aslında iki oyuncu da uzun süre bir işte birlikte oynamak için birbirlerini adeta beklemişler…

Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol’u sürekli takip edermiş, yaptığı işleri de izlermiş… Oyuncu aynı menajerlik şirketinde oldukları için de bir kaç kez görüşmüş… Özdemir, tanıştıklarında birlikte çalışmayı da çok arzu ettiğini Çelikkol’a söylemiş…

İşte Demet Özdemir’in derginin sayfalarına yansıyan, partneri ile ilgili itirafı: “İbrahim’i sürekli takip eden, yaptığı işleri saygıyla izleyen biriydim. Aynı menajerlik şirketinde olduğumuz için birkaç kere denk geldik ve tanıştığımızda da onunla çalışmak istediğimi söylüyordum, o da sağ olsun benzer şeyler söylüyordu bana. Aslında uzaktan uzağa birbirimizle oynamak istiyorduk. Şans bugüneymiş.”

Mehdi karakterini senaryoda okuduğu zaman bunun tam da İbrahim Çelikkol’a uygun olduğunu düşünen Demet Özdemir, bir taşla iki kuş vurduklarının altını çizdi.

Demet Özdemir, öyle bir İbrahim Çelikkol itirafı yaptı ki, Doğduğun Ev Kaderindir daha da anlam kazandı! 8

Ünlü oyuncu, “Okuduğum şeyde o kadar İbrahim’i görüyordum ki, onu düşündüklerini duyduğumda bir taşla iki kuş oldu. Hem karaktere çok uygun ve çok şey katabilecek bir oyuncuydu, hem de benim çok çalışmak istediğim bir oyuncuydu. Birlikte vakit geçirdikten sonra da çok değer verdiğim bir partnerim oldu” diye konuştu.

Demet Özdemir için İbrahim Çelikkol’un hayatında büyük bir önemi var. Onu sadece dizideki partneri olarak görmüyor. Özdemir, “Hem ağabey oldu bana, hem kol kanat gerdi. İyi ki yollarımız kesişmiş, kalp kalbe karşı bir durum oldu. Tabii ki yeteneği sayesinde Mehdi karakterine can veriyor ve ben çok mutluyum” diye konuştu.

Demet Özdemir, öyle bir İbrahim Çelikkol itirafı yaptı ki, Doğduğun Ev Kaderindir daha da anlam kazandı! 9

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin senaryosunun da kendisini çok etkilediğini dile getiren İbrahim Çelikkol, şu sözleri söyledi:

“Doğduğun Ev Kaderindir’in senaryosunun geneli beni çok etkiledi. Bu hikayenin gerçek bir hayat hikayesi olduğunu bilmekse beni daha çok içine çekti. Durum böyle olunca da bu işin içinde olmam benim için kaçınılmaz oldu.”