Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul sonrası dinlenen Mine Tugay için aranılan dizi bulundu!

Zalim İstanbul sonrası dinlenen Mine Tugay için aranılan dizi bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Mine Tugay’ı yeniden dizilerde görmek isteyen hayranları, ne zaman setlere döneceğini merak ediyordu. Zalim İstanbul dizisindeki Şeniz karakteri ile çok beğeni toplayan oyuncu, 2020 yılının Haziran ayında final yapan diziden sonra uzun süre dinlenmeyi tercih etti.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla en güzel yaş alan kadın oyunculardan birisi olduğunu birçok kez kanıtlayan Mine Tugay, başarılı oyunculuk performansıyla da önemli rolleri canlandırarak geniş bir hayran kitlesi elde etti. Mine Tugay’ın yeniden dizilere dönüşünü sağlayacak proje de ortaya çıktı. Avşar Film tarafından hazırlanan yeni dizinin ismi Masum ve Güzel…

Mine Tugay hayranları bu diziyi büyük bir merak ve heyecanla bekliyor. Çünkü oyuncu uzun süredir ekranda yok ve hayranları da onu özledi… Bahar Şahin ile Zalim İstanbul’dan sonra yeniden buluşacak olan Mine Tugay’ın nasıl bir rolde yer alacağı da merak konusu oldu.

Yetimhaneden çıkan iki kızın etkileyici dram hikayesinin izleyicilerle buluşturulacağı Masum ve Güzel dizisinin çekimlerine de yakında başlanacak. Erkan Meriç, Doğan Bayraktar ve Sude Zülal Güler’in de kadrosunda yer aldığı diziye ayrıca, Aslı Sümen’in de katıldığı belirtiliyor.

Şubat ayının ortasında çekimleri başlayacak olan dizinin yönetmeni ise Aytaç Çiçek oldu.