Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir şoke oldu! Şükrü Özyıldız o hatayı yapmayacaktın!

Demet Özdemir şoke oldu! Şükrü Özyıldız o hatayı yapmayacaktın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Taktikleri isimli sinema filmi 2021 yılının yaz döneminde çekildi ve 11 Şubat Cuma gününden itibaren de Netflix’te izlenebiliyor. Filmin çok beğenen izleyicilerin yüksek ilgisi kimseyi şaşırtmadı. Netflix’in ulaştığı ülkeler arasında 60’a yakınında Aşk Taktikleri filminin ilk 10 program içinde yer alması da önemli bir başarı oldu.

Demet Özdemir hayranları, Şükrü Özyıldız ile partnerliğine olumlu yorumlar yaptı. Hatta bu ikilinin bir dizide birlikte yer alması için de şimdiden sosyal medyada bir kampanya başlatılmış durumda. Aşk Taktikleri filminin tanıtımı için Netflix’in youtube kanalından paylaşılan Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız videosu da ilginç bazı detayları ortaya çıkarttı.

İzleyicilerin sorularına yanıt veren ikilinin samimi hali dikkat çekerken, filmde ilk adımı kimin atacağı mücadelesini izlerken, Demet Özdemir’in gerçek hayatta ilk mesajı kendisinin atacağını söylemesi de ilginç bir detay oldu. Şükrü Özyıldız ile kendisinin de ilk mesajı atabileceğini belirtirken, Demet Özdemir kadar net olmaması dikkat çekti.

İzleyicilerden gelen sorulardan birisi de şöyleydi: “Daha önce hiç eski sevgilinin adıyla birine seslendin mi?”

İşte bu soruda Şükrü Özyıldız’dan büyük bir itiraf geldi… Demet Özdemir de partnerinin bu itirafı ile şaşkına döndü. Demet Özdemir, böyle bir şey yapmadığını belirtirken, Şükrü Özyıldız, “Yaptım ben bunu” diye konuştu.

Demet Özdemir, bu hatayı yaptıktan sonra ne olduğunu merak ederek partnerini biraz sıkıştırdı. Şükrü Özyıldız şöyle konuştu:

“Tabii ki hoş olmadı, yaptık bunu. ama o nasıl bir basiret bağlanmasıdır… Bir saat içerisinde 3 kere. Gerçekten böyle bir şey oldu. Açıklama da yapamıyorum. En sonunda ben kalkalım dedim. Nasıl oldu ben de bilmiyorum, şu anda da bilmiyorum.”

Demet Özdemir’in partnerinin bu sözüne verdiği yanıt da ilginçti: “İşte, al stalklama şimdi…”