Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nda oynayan Ezgi Mola’nın kendi evindeki Safiye halini sevgilisi ifşa etti!

Masumlar Apartmanı’nda oynayan Ezgi Mola’nın kendi evindeki Safiye halini sevgilisi ifşa etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Oyuncu Ezgi Mola, şu sıralar Masumlar Apartmanı dizisinde oynadığı Safiye karakteriyle anılıyor. Oyuncu, 8 yıl sonra yeniden dizi setlerine, okuyunca çok beğendiğini söylediği bu hikaye için döndü. Gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı dizi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hastalarının anlatımlarından yola çıkarak yazdığı Madalyonun İçi kitabından alındı.

Dizide Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu ile başrolü paylaşan Ezgi Mola, Safiye karakteriyle her hafta izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. Tam bir temizlik hastası, hatta travmatik bir durum yaşayan Safiye, tüm yiyecekleri sabunla yıkayan, her şeyin pis olduğu fikriyle durumu korkunç bir boyuta getirmiş bir kişilik.

Mutfağa özel terlikleri, kıyafetiyle giren Safiye, 4 sayısına da takıntılı. Tüm yiyecekleri en az 4 kez sabunla yıkayan ve saatlerce musluğun önünde her şeyi yıkayan Safiye karakteri, Ezgi Mola’nın da ayarlarını bozmuş anlaşılan!

Sette eli sudan çıkmayan oyuncunun, kendi evindeki durumu da pek farklı değil! Gerçi oyuncuyu instagram’da takip edenler biliyor, gerçekten de titiz bir kişilik. Ancak tabii Safiye’ninki kadar travmatik bir durumu yok. Yine de sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın şakasına da kurban gitmiş!

Oyuncunun mutfakta etrafı temizlerken fotoğrafını çeken Aksakallı, story’de paylaşarak ıslak kalan bir bölümü de göstermeden geçmemiş!

Yine bir başka arkadaşı da mutfakta lavaboyu temizleyen Ezgi Mola’yı çekip Masumlar Apartmanı’nı da etiketlemiş.

Ezgi Mola, görünen o ki Safiye halleriyle evde temizlik yaparken uzun süre bu şakalardan kurtulamayacak!

 

Masumlar Apartmanı'nda oynayan Ezgi Mola'nın kendi evindeki Safiye halini sevgilisi ifşa etti! 8Masumlar Apartmanı'nda oynayan Ezgi Mola'nın kendi evindeki Safiye halini sevgilisi ifşa etti! 9