Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde bugüne kadar verilen en güzel mesaj!

Gönül Dağı dizisinde bugüne kadar verilen en güzel mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Gönül Dağı dizisi, tüm izleyici kesimlerinden güçlü dönüşler alıyor ve reytingleriyle de TRT1’in 2020-2021 sezonundaki en iyi yapımları arasında yer alıyor.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 12. yeni bölümü bu akşam ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünün yayınına saatler kala paylaşılan ön izleme görüntüleri herkesin yüreğinde bir iz bıraktı. Çünkü, Taner’in Dilek’e olan aşkının saflığını ve derinliğini çok güzel anlatıyordu.

Ramazan, Veysel ve Cemile’nin seslendirdiği Taner’in aşkı hakkındaki videoyu atölyede izleyen Dilek, o anda içeriye giren Taner’in şaşkın bakışları arasında hayatında bir ilki yaşadı.

Taner’in kendisine olan sevgisinin derinliğini o an daha da yakından hisseden Dilek’in ne yapacağı da merak konusu oldu. Şu mesaj ise izleyicilere saf aşkın güzelliğini çok daha iyi anlatıyor:

“Böyle aşklar kalmadı artık. Biz bu aşka sahip çıkalım diye kendimizce bu kadar uğraştık. Azıcık da siz uğraşsanız be. Kolay mı geliyor böyle sevdalar dünyaya. Böylesine bir sevgi kolay mı yeşeriyor. Pes etmek bu kadar kolay olmamalı, vazgeçmek bu kadar kolay olmamalı.”

Bakalım Taner ve Dilek aşkı ne yöne doğru savrulacak. Yeni bölümlerde detayları TRT1 ekranında Cumartesi akşamları izleyebilirsiniz.