Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ve Ayça Ayşin Turan pişti oldu ama durum hayli komik!

Demet Özdemir ve Ayça Ayşin Turan pişti oldu ama durum hayli komik!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İkisi de son dönemin öne çıkan genç oyuncularından. Yıldızları parlayan Demet Özdemir ve Ayça Ayşin Turan, şu anda iki sevilen dizinin oyuncusu. Genç yaşta başladıkları oyunculuk kariyerinde hızla tırmanıyorlar. Dikkat çeken başarılı oyunculuklarının yanı sıra güzellikleriyle de hayranlarının markajındalar.

Demet Özdemir, Erkenci Kuş isimi romantik komedi dizisiyle kariyerinde zirve yaparken, şimdilerde ise Tv8’de yayınlanan dram dizisi Doğduğun Ev Kaderindir ile beğeni topluyor.

Her iki oyuncu da aynı yıl dünyaya gelmiş. Oyunculuk kariyerlerine ise birbirlerinden farklı zamanlarda başlamışlar. Ancak şu anda ikisi de çok konuşulan, dikkat çeken, hayranları tarafından büyük bir ilgiyle izlenen iki genç kadın oyuncular.

26 Şubat 1992 doğumlu olan Demet Özdemir, ilk olarak 2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle ekranlara gelmişti. O günden beri 8 yıl geçti ve oyuncu, popüler bir isim olarak gündemden düşmüyor.

Ayça Ayşin Turan ile pişti oldukları durum ise sosyal medyadan yaptıkları bir paylaşımla görüldü. İki oyuncunun da aynı gün yayınladığı paylaşımda yüzlerine maske uyguladıkları bir fotoğrafları dikkat çekti.

Aşağıda Demet Özdemir’in 29 Mart Pazartesi tarihli paylaşımı var. Ayça Ayşin Turan da Pazartesi günü Demet Özdemir gibi vaktini cilt bakımına ayırmış…

Demet Özdemir ve Ayça Ayşin Turan pişti oldu ama durum hayli komik! 8

Aşağıda Ayça Ayşin Turan’ın yaptığı paylaşımı görebilirsiniz…

Turan da 25 ekim 1992 doğumlu. İlk olarak 2007 yılında yayınlanan Affedilmeyen isimli diziyle ekranlara geldi. Turan, yaşları aynı olsa da Demet Özdemir’den daha kıdemli bir isim. Zira ondan 6 yıl önce oyunculuğa adım atmış. 15 yaşında ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Ayça Ayşin Turan, Karagül dizisiyle büyük bir çıkış yakalamıştı.

Şimdilerde Show TV’nin Arıza dizisinde oynayan başarılı isim, Meryem, Hakan: Muhafız, Zemheri gibi dizilerde de başrolde yer almıştı. Tolga Sarıtaş ile başrolü paylaştığı Arıza’da da Halide karakteri ile çok beğeniliyor.

Ayça Ayşin Turan da Demet Özdemir’in hemen ardından yaptığı maskeli paylaşımıyla dikkat çekti. Oyuncunun cilt bakımı için maske tercih ettiği o fotoğrafı, Özdemir ile aynı gün içinde paylaşmış olması da durumu farkedenleri gülümseten bir tesadüf oldu…

Demet Özdemir ve Ayça Ayşin Turan pişti oldu ama durum hayli komik! 9