Ana sayfa Sosyal Medya Neler yazdılar neler? Ezgi Mola’ya Masumlar Apartmanı’ndaki rol arkadaşlarından tek tek kutlama geldi!

Neler yazdılar neler? Ezgi Mola’ya Masumlar Apartmanı’ndaki rol arkadaşlarından tek tek kutlama geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ezgi Mola, son dönemde rol aldığı TRT1’deki Masumlar Apartmanı dizisiyle gündemde. Oyuncu, tam 8 yıldır dizilerde rol almıyordu. Ancak dizi setlerine dönme kararını, gerçek bir hikayeden uyarlanan Masumlar Apartmanı’ndaki Safiye karakterini oynamak için bozdu. İyi de yaptı… Şimdilerde her Salı ekran başına geçen izleyenlere binbir duyguyu bir anda yaşatan dizideki rolüyle büyük beğeni topluyor…

Oyuncu, dün 38 yaşına girdi. 29 Mart 1983 doğumlu olan Ezgi Mola, sadece oyunculuğu ile değil, sosyal medyayı son derece aktif kullanan bir isim olarak da hayranları, sevenleri ise zaten uzun süredir yakın bir ilişki kurmuş durumda.

Yayınladığı eğlenceli videolar, keyifli içerikler, kendisini tiye alan paylaşımları, ev halleri, bilgi ve deneyimlerini paylaştığı yayınlarıyla dikkat çekiyor.

Mola, doğumgününde de kendisine sosyal medyadan gelen pek çok kutlamayı paylaşıyor. İki gündür aralarında ünlü isimlerin de olduğu paylaşımları tek tek yayınlıyor.

Doğum günü öncesinde takdir edilecek bir işe de vesile oldu Ezgi Mola. Yaklaşık iki hafta önce, kendisine hediye yollamak isteyenleri bağış yapmaları konusunda telkinlerle yönlendiren oyuncu, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’na  (Kaçuv) 65 bin TL’lik bir bağış toplanmasını sağladı.

Bu arada Masumlar Apartmanı dizisinde birlikte rol aldığı isimlerden de oyuncuya tebrikler gelmekte. Samimi, doğal, güler yüzlü, içten, sevgi dolu bir kişilik olarak tanınan Ezgi Mola’ya arkadaşları ve sevenleri de aynı düşüncelerle duygusal pek çok mesaj gönderdiler.

Bunlar arasında dizinin Sarı Kantaron’u İnci’yi oynayan Farah Zeynep Abdullah da vardı. Ezgi Mola’yı sette bir köşede uyuklarken çektiği fotoğrafıyla duygularını yazıp yaptığı kutlamaya Ezgi Mola’dan da “Ah ah mükemmel foto seçmişsin sarı kantaronum canım Farah” yorumu geldi…

Neler yazdılar neler? Ezgi Mola'ya Masumlar Apartmanı'ndaki rol arkadaşlarından tek tek kutlama geldi! 10

Dizide Safiye’nin kardeşi Neriman’ı oynayan Gizem Katmer de ilk oyunculuk denemesini yaşadığı Masumlar Apartmanı setinde, Ezgi Mola’dan çok şey öğrendiğini dile getirerek yeni yaşını kutladı…

Neler yazdılar neler? Ezgi Mola'ya Masumlar Apartmanı'ndaki rol arkadaşlarından tek tek kutlama geldi! 11

Dizinin Naci’si Tansel Öngel de Ezgi Mola’yı unutmadı. Bir süreliğine diziye veda eden Öngel, Mola ile çekilen bir fotoğraflarını paylaşarak “Doğum günün kutlu olsun, şölenler kurulsun, ezgi Mola doğdu diye, şimdi herkes coşsun… Mani de yazdım sayende be ezgi oh olsun” mesajını gönderdi.

Neler yazdılar neler? Ezgi Mola'ya Masumlar Apartmanı'ndaki rol arkadaşlarından tek tek kutlama geldi! 12

Yine dizide kardeşi Gülben’i oynayan Merve Dizdar da Ezgi Mola için aşağıdaki paylaşımı yaptı…

Neler yazdılar neler? Ezgi Mola'ya Masumlar Apartmanı'ndaki rol arkadaşlarından tek tek kutlama geldi! 13