Ana sayfa Dizi Haberleri TRT’nin merakla beklenen dönem dizisi Barbaros nihayet başladı!

TRT’nin merakla beklenen dönem dizisi Barbaros nihayet başladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının dönem dizilerine bir yenisi daha ekleniyor! Uzun süredir çalışmaları süren dizinin başrolünde Engin Altan Düzyatan oynayacak. Diriliş Ertuğrul’dan sonra bir süre dinlenmeye çekilen oyuncu, yeniden kamera karşına geçiyor. Barbaros Hayrettin Paşa’nın hayatından kesitlerin sunulacağı dizi ile ilgili gelen son haber ise merakla bekleyenler için müjde oldu.

Dönem dizisi olduğu için çok daha titiz bir hazırlığın yürütüldüğü Barbaros dizisinde yoğun bir süreç yaşandı. Aylardır çalışmaları süren dizinin ne zaman ekrana geleceği henüz net değil.

Fakat diziyle ilgili gelen bir haber, meraklı bekleyişi heyecana çevirdi. Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından dizinin çekimlerinin bugün (30 Mart) itibari ile başladığını duyurdu…

TRT'nin merakla beklenen dönem dizisi Barbaros nihayet başladı! 8

Dizinin çok özel ve çok etkileyici sahnelerle dolu olması için hazırlık sürecinin de uzun tutulduğu medyaya yansımıştı. Yurt dışından da önemli destekler alınan dizide Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe başrolde yer alıyor.

TRT'nin merakla beklenen dönem dizisi Barbaros nihayet başladı! 9

Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatının anlatılacağı dizide Düzyatan, Barbaros’un ağabeyi Oruç Reis karakterine hayat verecek. Düzyatan, karakter için imajının nasıl şekilleneceği konusuyla da çok merak ediliyor.

Ulaş Tuna Astepe de ekrana en son ‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisiyle gelmişti. Astepe’nin ekrana yeniden dönüşü de hayranları tarafından merakla bekleniyor.