Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un eşi Mihre Çelikkol’dan sürpriz buluşma

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un eşi Mihre Çelikkol’dan sürpriz buluşma

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’in dün akşam yeni sezon ilk bölümüyle ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, izleyenlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Sosyal medyada da hayli konuşulan sahnelere imza atan dizi, izleyenleri yine ekran başına kilitledi.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un uyumlu ekran partnerliği, kamera arkasında da samimi ve esprili durumlara yol açıyor. İki oyuncu, birbirleriyle iyi anlaştıklarını, yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla da ortaya koyuyorlar. Kamera arkasındaki bu dostluk sayesinde, kamera önünde de izleyenleri etkileyen sahneler ortaya çıkıyor.

Bilindiği gibi İbrahim Çelikkol evli ve Ali isminde henüz 10 aylık da bir oğlu var. Çelikkol, 2017 yılında Mimar Mihre Çelikkol ile evlenmişti. İkili mutlu beraberlikleriyle dikkat çekiyor ancak gözlerden uzak bir hayat sürüyorlar.

Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda da birbirlerine ne kadar aşık olduklarını ortaya koyuyor çift. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde eşinin karısını oynayan Demet Özdemir ile Mihre Çelikkol’un samimi sohbetleri ise kahkahalara karışmış.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un eşi Mihre Çelikkol'dan sürpriz buluşma 9

Dizinin setini ziyarete geldiği anlaşılan Mihre Çelikkol ile Demet Özdemir, yeşillikler içinde oturup keyifli bir sohbete dalmışlar. Kahkaha atarken çekilen bir fotoğraflarını da Özdemir instagram hesabından Çelikkol çiftini etiketleyerek paylaşmış.

İşte o paylaşım:

Güzel gülüşlerimiz olsun ❤️ @mihrecelikkol ???? @ibrahimcelikkol41

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un eşi Mihre Çelikkol'dan sürpriz buluşma 10

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un eşi Mihre Çelikkol'dan sürpriz buluşma 11