Ana sayfa Dizi Haberleri Zeynep meğer baya hastaymış! Doğduğun Ev Kaderindir’de Doktor’un çarpıcı tespiti

Zeynep meğer baya hastaymış! Doğduğun Ev Kaderindir’de Doktor’un çarpıcı tespiti

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8’in Doğduğun Ev Kaderindir dizisi sezona hızlı bir giriş yaptı. Bir süredir heyecanla yeni bölümü bekleyen izleyiciler, dün akşam yayınlanan 13. bölümle ekran başına kilitlendi. Zira Kırmızı Oda’nın Doktor Hanım’ı, Zeynep ile buluştu. Binnur Kaya’nın yine aynı kanalda yayınlanan Kırmızı Oda dizisindeki Doktor Hanım karakterini bu kez Doğduğun Ev Kaderindir’de izledik.

Geçtiğimiz hafta iki oyuncu bir araya gelmiş ve dün akşam izlediğimiz bölümün çekimlerinde buluşmuştu. Medyaya yansıyan bu bilginin ardından izleyiciler de o sahneyi merakla beklemeye başladılar. Sezona başlayan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde yeni gelişmeler yaşanırken, en çok da Zeynep’in terapi sahnesi dikkatleri çekti.

Demet Özdemir ve Binnur Kaya’nın karşılıklı oynadığı sahnelerdeki diyaloglar, Zeynep’in yaşadığı hayatın onu nasıl bir noktaya getirdiğini de açmaya başladı. Doktor Hanım’ın dışarıdan gayet normal duran Zeynep’in içindeki fırtınaları görmeye başladığı anlarda yaptığı tespitler dikkat çekti. Zeynep’in karışık hikayesine önce çok şaşıran Doktor Hanım, “Dünyada olabilecek her şeyi dinledim. Artık beni şaşırtmak kolay değil diyordum. Başka kadın olsa ortalığı ayağa kaldırır. Zeynepçik kocamın suçu yok diyor” sözleriyle Zeynep’in durumunun ne kadar zor olduğunu ortaya koydu.

Zira kocasının eski ve hamile sevgilisiyle aynı evde yaşadığını ve bunu kabullendiğini söylerken Doktor Hanım’ı çok şaşırtmıştı. Zeynep’i önce bekleme salonunda yanındaki çocukla otururken gördük. Aslında onun yanında bir çocuk yoktu. O kendi çocukluğuna bakıyordu. Onu alıp terapiye gelmiş ve çocukluğundan başlayarak içindeki o küçük kızın kırılan yanlarını tamir etmek istiyordu.

Zeynep meğer baya hastaymış! Doğduğun Ev Kaderindir'de Doktor'un çarpıcı tespiti 8

Doktor Hanım’a “Hayat ne istiyor benden, daha ne istiyor bilmiyorum” diyerek ağlamaklı olan Zeynep için Doktor Hanım içinden “Daha ne istiyor ha, geçmişi de karanlık bu kızın” cümlesini kurarken, Zeynep’in yaralarının derinliğine vurgu yaptı.

Herkesi haklı çıkaran ama kendini unutan Zeynep için “Oysa insanlar hatayı önce başkalarında arar. Sen nasıl oldun böyle be kızım?” sorusunu sordu yine içinden Doktor. Zeynep’in “İnsanlarla sırlarımı paylaşmak istiyorum ama onların yüzlerine söylediğimde ben onlardan önce üzülüyorum” cümlesi de hayli şaşırttı Doktor’u.

Doktor Hanım, Zeynep’in “Ben demeyi hiç öğrenmemiş. Önceliği hep başkalarına veriyor. Bir kez olsun ben dememiş” sözleri üzerine de Zeynep’in başkaları için kendisini feda ettiğini farketti.

Mehdi’yi koruması ve sevmesine de dikkat çeken Doktor Hanım, yaşananlardan sonra bir tek kendinden başka kimseye kızmadığı tespitini yaparken Zeynep “Keşke öyle olsa, aslında bazen tutamıyorum kendimi kızıyorum” sözleriyle de Doktor’u çok şaşırttı. Doktor Hanım, “Bütün bunlar olurken hiç kızmıyor musun? Sen insan değil misin?” diyerek şaşkınlıkla baktı Zeynep’e.

Zeynep meğer baya hastaymış! Doğduğun Ev Kaderindir'de Doktor'un çarpıcı tespiti 9

Zeynep’in başka düşmana ihtiyacı yok kendinden başka!

Zeynep için “Ben demeyi, kendin olabilmeyi hiç öğretmemiş sana hayat. Çocukken değil ama yetişkin olduktan sonra. Sevilmeyi bile ona ödünç verilmiş çok değerli bir hediye, hatta borç gibi görüyor. Bu kızla benim çok uğraşmam gerekecek. Nasıl da güzel, nasıl da tatlı, nasıl da merhametli. Kötüyü iyi etmek zor da olsa güzel oluyor ama en zoru böylesi. Fazla iyi, öyle iyi ki adeta kendisine ihanet ediyor. Bu kızın düşmana ihtiyacı yok, onu kendinden koruyabilsem yeter” sözleri ise dikkat çekti Doktor Hanım’ın.

Ertesi gün çok istediği hukuk bürosunun iş görüşmesine gideceğini söyleyen Zeynep’e Doktor Hanım daha fazla yüklenmek istemedi ve konuşmayı uzatmadı, “Henüz kendisiyle ilgili yeni şeyler duymaya hiç hazır değil” sözleriyle de yeniden Zeynep’i Doktor Hanım’ın karşısında göreceğimizin sinyalini verdi.

Doktor Hanım’ın içinden söylediği “Seninle daha çok işimiz var Zeynep” sözüyle de Zeynep’in derin travmaları olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Sosyal medyada da diyalogları ile çok konuşulan bu sahneyi aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.