Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı’nın Nare’si Neslihan Atagül, yine ilginç bir şeylerin peşinde!

Sefirin Kızı’nın Nare’si Neslihan Atagül, yine ilginç bir şeylerin peşinde!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de Pazartesi akşamları ekrana gelen Sefirin Kızı dizisinde Nare karakteriyle hayranlarını ekrana kilitleyen Neslihan Atagül, oyunculuk dışında bir süredir farklı bir alanda da çalışma yapıyor. Oyuncu, dijital ortamda okunabilen ‘Hadsiz’ isimli bir dergi çıkarmakta.

“Ayın hadsizi” diyerek yaşadıkları döneme damgasını vurmuş kimi isimleri ön plana çıkararak konuyla ilgili detaylı bir çalışma yapıyor ve okuyucularına sunuyor. En büyük yardımcısı da eşi Kadir Doğulu. Neslihan Atagül Doğulu, her ay düzenli olarak dergiyi çıkarmak için çalışıyor.

Dergi için çeşitli röportajlar da yapan oyuncu, Hadsiz kelimesinin aslında sınırsızlığı, özgürlüğü ifade ettiğini belirterek sınırları aşma cesaretini gösterebilmiş kişileri dergiye konu ediyor. Instagram’da yayınladığı dergi için Atagül bir röportajında her bireyin bir sınırla büyütüldüğünü ve buna da yaşam koşulları, kültür, coğrafya ve ailenin neden olduğunu anlatarak, Hadsiz projesindeki en önemli motivasyon kaynağının da bu sınırları aşma hayalinde saklı olduğunu söylemişti.

Neslihan Atagül, setten fırsat bulduğu zamanlarda dergi için çalışmalarını sürdürmekte. Fotoğraf çekimleri, röportajlar ve metinlerin yazılması gibi çalışmalarla dergi için büyük uğraş veren oyuncu, online dergisi ile de dikkatleri çekmekte.

Atagül, instagram sayfasından aşağıdaki siyah beyaz fotoğrafları yayınlayarak takipçilerine de bir sürpriz yaptı. Atagül’ün fotoğraflarını aşağıda görebilirsiniz..

neslihan hadsiz server 20’

Sefirin Kızı'nın Nare'si Neslihan Atagül, yine ilginç bir şeylerin peşinde! 8

Sefirin Kızı'nın Nare'si Neslihan Atagül, yine ilginç bir şeylerin peşinde! 9