Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da tüyleri diken diken eden cenaze sahnesi hiç de kolay çekilmemiş!

Bir Zamanlar Çukurova’da tüyleri diken diken eden cenaze sahnesi hiç de kolay çekilmemiş!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, ekranın en başarılı dönem işlerinden birisi. 3 sezondur ekranda başarılı bir grafik izliyor. Dizide heyecan hiç bitmezken oyunculuklarıyla da hikayesiyle de dikkat çeken bir yapım olmayı sürdürüyor. Adana’da çekimleri süren dizinin 3. sezonunda iki başrolün ayrılmasından sonra hikayeye yeni isimler de eklenmekte.

Bilindiği gibi yeni sezon başında Vahide Perçin’in yapımcı ile anlaşarak diziden ayrılmasıyla birlikte Hünkar karakteri veda etmişti. Beklenmeyen bir ölümle giden Hünkar’ın bir sahnesi vardı ki izleyici için de oyuncular için de hayli zor anlar yaşandı!

Dizinin usta oyuncularından Vahide Perçin, birlikte rol aldığı genç oyuncular için de adeta bir okul gibiydi. Yaptıkları röportajlarda Vahide Perçin ile karşılıklı oynamaktan duydukları memnuniyeti de ifade ediyor genç oyuncular. Adeta her sahnesiyle ders veren Vahide Perçin artık dizide yok.

Onun yokluğu izleyici kadar oyuncu arkadaşları için de zor olmuş. Özellikle bir sahneyi anlatan dizinin Gülten’i Selin Genç, kendisi için travmatik bir sahne olduğunun da altını çiziyor!

Bir Zamanlar Çukurova'da tüyleri diken diken eden cenaze sahnesi hiç de kolay çekilmemiş! 8

Dizide oynadığı Gülten karakteri ile tanınan Selin Genç, henüz yeni mezun bir oyuncu ve ilk dizi deneyimini de Bir Zamanlar Çukurova’da yaşıyor. Bu nedenle Vahide Perçin ile birlikte Kerem Alışık’ın da kendisi için bir hoca gibi olduklarını vurguluyor oyuncu.

tv100 kameralarına konuşan Genç, “Vahide abla benim hocamdı. Çok severim, oyunculuk tarzına bayılıyorum. Umarım bir gün onun gibi bir kadın olabilirim. Kerem abi de benimle çok tecrübelerini paylaşmış bir ustam. Onlarla çok önemli sahneleri paylaşmış olmak çok heyecan verici, çok güzel örnek teşkil ediyorlar bizlerin oyunculuğuna” ifadesini kullandı.

Bir Zamanlar Çukurova'da tüyleri diken diken eden cenaze sahnesi hiç de kolay çekilmemiş! 9

Özellikle Hünkar’ın cenazesini yıkama sahnesinde zor anlar yaşadığını anlatırken, çok sevdiği Vahide Perçin’i karşısında hareketsiz, ölü gibi görmekten dolayı da hayli zorlanmış. O anları şöyle anlatıyor oyuncu: “Cenaze sahnelerinde kısa bir an pek Gülten olamadım. O sahne benim içim de sahne benim için çok travmatikti. Diğer arkadaşlarım için de öyleydi. Onu öyle yatarken görmek, çok sevdiğim bir insanı böyle görmek zordu.”

İşte Selin Genç kadar tüm izleyenleri de gözyaşlarına boğan ve unutulmayacak o sahne: