Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, yenilediği evinden ilk pozunu paylaştı

Demet Özdemir, yenilediği evinden ilk pozunu paylaştı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekranlara gelen Demet Özdemir, bir süre önce aldığı evinde tadilat yaptırıyordu. Evinin bazı kısımlarını yenileyen oyuncu, sonunda giyinme odasına kavuştu ve ilk pozuyla da sosyal medyadan hayranlarının dikkatini çekti.

Oyuncu, Erkenci Kuş dizisiyle kariyerinde sıçrama yaparken, İbrahim Çelikkol’la başrolünü oynadığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde de ‘dram da oynarım, komedi de’ diyerek rüştünü ispatladı adeta!

29 yaşındaki oyuncu, dans ederek başladığı kariyerinde emin adımlarla ilerliyor. Son dönemin çok konuşulan ve popüler isimlerinden birisi olan Özdemir, bir süredir de Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla gündemde.

Bu arada birlikte aynı eve taşındıkları ve beraber yaşadıkları haberlerini de bir süre önce yalanlayan Özdemir, İstanbul’un lüks bir semtinde aldığı villasını düzenliyor bir süredir.

Demet Özdemir’in 4 milyon TL’ye aldığı iddia edilen evindeki mutfağını ve bazı odalarını yenilediği de yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla görülmüştü.

Sonunda giyinme odası tamamlanan oyuncu, aşağıdaki pozlarıyla hayranlarıyla da yeni odasını paylaştı…

Demet Özdemir, yenilediği evinden ilk pozunu paylaştı 8

Demet Özdemir, yenilediği evinden ilk pozunu paylaştı 9