Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir yine Efl oldu! Hande Soral eline makinayı aldı! Nur Fettahoğlu set arasında boya yaptı!

Demet Özdemir yine Efl oldu! Hande Soral eline makinayı aldı! Nur Fettahoğlu set arasında boya yaptı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizileriyle ekranda olan üç başarılı oyuncunun son yaptıkları instagram paylaşımlarından dikkat çekenlere bir göz atalım. İlk sırada Hande Soral var. Oyuncu, bilindiği gibi Perşembe akşamları yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alıyor.

Diziye bu sezon Ümit karakteri ile katıldı. Hande Soral, dizi için Adana’ya gidip geliyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde oynayan eşi İsmail Demirci ile tatil günlerinde İstanbul’da buluşuyorlar.

Soral, Adana’da havanın güzel olduğu bir günde eline aldığı eski tip bir fotoğraf makinası ile görülüyor. Oyuncu, “Photo Time” notunu düştüğü pozunu paylaştıktan sonra bir de manzarayı paylaşmış.

Demet Özdemir yine Efl oldu! Hande Soral eline makinayı aldı! Nur Fettahoğlu set arasında boya yaptı! 10

Adana’da havanın 23 derece olduğunu gösteren oyuncu, sabah saatlerinde dizinin yeni bölüm çekimi için gidilen bir mekandan aşağıdaki pozu paylaşmış…

Demet Özdemir yine Efl oldu! Hande Soral eline makinayı aldı! Nur Fettahoğlu set arasında boya yaptı! 11

Babil dizisi 20. bölümde final yaptıktan sonra Kasım ayından beri dizilerde rol almayan Nur Fettahoğlu, Star TV’nin Kağıt Ev dizisiyle yeniden ekrana döndü.

Oyuncu, dizide Erdal Beşikçioğlu ile başrolde yer alıyor. İlk bölümü yayınlanan dizi, dikkat çeken hikayesiyle de konuşuldu.

Dizide kızı Cemre’yi oynayan Helin Kandemir, Fettahoğlu’nu set arasında bir şeyler boyarken görüntülüyor. Nur Fettahoğlu’nun önünde bir resim görülüyor. Dizinin küçük oyuncusunun yaptığı bir resim olduğu tahmin edilen resmi Nur Fettahoğlu da boyamaya devam etmiş boş anında.

Demet Özdemir yine Efl oldu! Hande Soral eline makinayı aldı! Nur Fettahoğlu set arasında boya yaptı! 12

tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Zeynep’i Demet Özdemir, instagram kullanmayı çok  seviyor. Sık sık paylaşımlar yapan oyuncu, hayranlarına kimi zaman esprili fotoğraflar da gönderiyor.

Son dönemde de sıklıkla kullandığı bir filtre var. Cermen mitolojisinde ve folklorunda yer alan doğaüstü bir varlık türü olarak adlandırılan Elf’ler instagram’da filtre olarak kullanılıyor.

Demet Özdemir de kendisini son zamanlarda sık sık, uygulamayı kullanarak Elf’e dönüştürüyor. İşte son yaptığı paylaşımlardan birisi…

Demet Özdemir yine Efl oldu! Hande Soral eline makinayı aldı! Nur Fettahoğlu set arasında boya yaptı! 13