Ana sayfa Dizi Haberleri “Dizilerde topuklu ayakkabı sevdasından vazgeçin artık!” Masumlar Apartmanı’nda saçları bile yapılmıyor!

“Dizilerde topuklu ayakkabı sevdasından vazgeçin artık!” Masumlar Apartmanı’nda saçları bile yapılmıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezonun en dikkat çeken yapımlarından birisi olan Masumlar Apartmanı, konusuyla olduğu kadar oyuncularıyla da çok konuşuluyor. Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu’nun yer aldıkları dizide tüm oyuncuların performansları büyük bir övgüyle izleyiciler tarafından alkışlanıyor.

Özellikle 8 yıl aranın ardından ekrana yeniden dönen Ezgi Mola ve Masumlar Apartmanı dizisiyle daha çok ön plana çıkan Merve Dizdar, başarılı oyunculuklarıyla çok konuşulmakta.

Aynı zamanda dizinin İnci’si Farah Zeynep Abdullah da yine bir başka övgü toplayan isim. Birbirinden başarılı bu isimler, geçtiğimiz günlerde Haber Global’de Candaş Tolga Işık’ın sunduğu ‘Az Önce Konuştum’ programına konuk oldular.

Keyifli bir sohbet gerçekleştiren oyuncuların, dizideki doğal halleriyle ilgili gelen bir yorum üzerine Farah Zeynep Abdullah, İnci’nin herkes gibi, günlük hayatta olduğu gibi giyindiğini anlatarak pek çok dizide saçları hep fönlü, sürekli makyajlı ve topuklu ayakkabı ile gezilmesini doğru bulmadığını belirtti.

İnci’nin doğal haline vurgu yapan oyuncu, “Aşırı yapılılığın sahneden çaldığını düşünüyorum. Güzel olmamız gerektiğinde güzel, kötü olmamız gerektiğinde kötü oluyoruz. Çok gerçekçi hikayelerde böyle şeyler görünce… izleyici olarak da yapmayın! Hepimiz her gün topuklu giymiyoruz, bu topuklu sevdasından vazgeçilsin artık” diye konuştu.

Ezgi Mola da Masumlar Apartmanı dizisinde kendilerinin hiç fönlü saçlarla oynamadıklarına vurgu yaptı. “Saçlarımız hiç yapılı oynamıyoruz. Farah kontrollü bir şekilde kendisi topluyor. Maşalar yapılmıyor, fönler çekilmiyor” diyerek genelde en doğal halleriyle saçlarına şekil verildiğini, çok uğraşılmadığını belirtti.