Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’den Aşk Taktikleri ile ilgili büyük itiraf! Meğer o anlar gerçekmiş!

Demet Özdemir’den Aşk Taktikleri ile ilgili büyük itiraf! Meğer o anlar gerçekmiş!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş dizisinin ardından büyük bir şöhrete kavuşan genç oyuncu Demet Özdemir, son günlerde ise Aşk Taktikleri filmi ile gündemde. Netflix için geçtiğimiz yaz çekilen film, 11 Şubat’ta yayınlanmıştı. Daha ilk yayın gününde büyük bir ilgi ile karşılanan film, Netflix’in Türkiye listesinde üst sıralara yükseldi hızla.

Demet Özdemir’i romantik komedide izlemek isteyen hayranları filme bayılırken, Şükrü Özyıldız ile partnerliğini de çok beğendiler. İki oyuncu, başarılı performanslarıyla izleyenlere hoş bir aşk hikayesi sunarken, filmin çekimleriyle ilgili anılarını da Spotify’da yayınlanan Kaldığın Yerden isimli podcast için verdikleri bir röportajda anlattılar.

Filmin özellikle Kapadokya’da geçen sahneleri, izleyenler için adeta büyülü bir atmosfer olarak tanımlanıyor. Kapadokya’nın müthiş güzelliklerinin yanı sıra bölgenin turizm açısından da büyük ilgi çeken balonla gezinti, filmin bir sahnesinde de yer aldı.

Aşk Taktikleri filminin belki de en heyecanlı ve en komik sahnelerinden birisi olan balon sahnesinin detayında yaşananları Şükrü Özyıldız ve Demet Özdemir, röportajda kahkahalar içinde anlattılar.

Filmi izleyenler, bu sahnede Özdemir’in hayat verdiği Aslı’nın, gözleri bağlı bir şekilde balona bindirildiği ve balon yükselince de çığlık çığlığa kaldığı o anlarda kahkahayı bastılar. Oysa bu sahnenin pek de oyun olmadığını Demet Özdemir röportajında anlattı.

Hayatında ilk kez balona bindiğini söyleyen Demet Özdemir, bu sahne ile ilgili hayli gergin anlar yaşadığını itiraf etti. Yani filmde çığlık çığlığa bağırdığı o anlar aslında pek de oyun değilmiş! Demet Özdemir, aynı anda yükseklik korkusu nedeniyle balondan çok korktuğunu itiraf etti.

Demet Özdemir'den Aşk Taktikleri ile ilgili büyük itiraf! Meğer o anlar gerçekmiş! 8

“Ben ilk kez balona bindim ve gerçekten çok korktum” diyen Demet Özdemir, balon sahnesinde iyi bir resim yakalayabilmek için çalıştıklarını, aynı zamanda 30-40 dakikada sahneyi çekip inmeleri gerektiğini, tüm bu gerginlikler içinde de zor anlar yaşadıkları anlattı. Sahneyi bir an önce bitirebilmek için hata paylarının da pek olmadığını vurgulayan oyuncu, büyük bir panik ve korku yaşadığını anlattı.

Kendisi çığlıklar atarken, partneri Şükrü’nün daha çok eğlendiğini de vurgulayan oyuncu, “Şükrü bence daha fazla eğlenip gülmüştür çünkü ben çığlık çığlığaydım. Senaryoda yazılanın 10 katı daha fazla çığlık atıp daha fazla bayılıp ayıldım” diyerek sahnenin kamera arkasında da aslında tıpkı hikayedeki gibi korku dolu anlar yaşadığını aktardı.

Bu arada Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız, o sahnede başlarına gelen ilginç bir olayı da anlattılar. Balon sahnesinden önce Özdemir’in yakın arkadaşı ve Stylist Rutkay Öziş’in kendisine pahalı bir saat verdiğini, sahne sırasında saatin kolundan çıkarak aşağı düştüğünü anlatan oyuncu, sonradan bir şekilde saati bulduklarını ve bir çizik bile olmadığını söyledi.

Demet Özdemir'den Aşk Taktikleri ile ilgili büyük itiraf! Meğer o anlar gerçekmiş! 9

Sahnenin kamera arkası ile ilgili bir videoyu da instagram sayfasından paylaşan Özdemir, o anları da şöyle aktardı:

“Bizim stylistimiz aynı zamanda benim çok yakın arkadaşım Rutkay Öziş, bana sahnende takmam için çok güzel pahalı bir saat verdi. Bunu tak dedi fakat benim çırpınışlarım ve yükseklik korkusu yüzünden emin misin dedim, rahat ol dedi. Yakınlarımız çekildi, ikililerimiz çekilirken, bırak beni diye bağırırken, saatin kolumdan çıkıp, Şükrü’nün arkasından dolanıp aşağı düşüşünü gördüm. İndirin beni atlayacağım ben diyorum ama saatin nereye gittiğine baktım aşağı sarkarak. Hem oynuyorum hem de Şükrü’ye ‘saat gitti’ diyorum. Bir şekilde replikleri değiştirdik. Oyun sırasında oyunu bozmadan koordinatları belirledik. Bir arama kurtarma çalışması yaptık, set amirimiz buldu.
Ben kendimi karavana kitledim ve ağladım. Çok kötü oyunculuktu o ve sabah 8,5’taydı. Bir tane bile çizik yoktu. Rutkay bana ondan sonra hiç bir şeyini vermedi.”