Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den çok anlamlı bir proje!

Demet Özdemir’den çok anlamlı bir proje!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman’la birlikte rol aldığı Erkenci Kuş dizisiyle hayatının çıkışını yapan, son olarak rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir’le oyunculuktaki yeteneğini ortaya koyan Demet Özdemir bu kez çok farklı bir projeyle karşımıza çıkıyor. Demet Özdemir, kadınlarda meme kanserine dikkat çeken Pembe Top Sahada projesinin bu seneki yüzü oldu.

Erkenci Kuş ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileriyle ününü yurt dışına taşıyan ve milyonlarca hayran kazanan Demet Özdemir, son olarak Şükrü Özyıldız’la birlikte Netflix için çekilen Aşk Taktikleri filminin çekimlerinde yer aldı. Güzel yıldız şimdi de bir sosyal sorumluluk projesi ile karşımızda.

Demet Özdemir'den çok anlamlı bir proje! 7

Meme kanserinde erken tanı farkındalığının sembolü haline gelen Pembe Top, 8’inci yılında başarılı oyuncu Demet Özdemir’in elinden havalanacak. Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğiyle hayata geçirilen Pembe Top Sahada projesinin bu yılki gönüllü destekçisi olan başarılı oyuncu Demet Özdemir, meme kanserinde erken tanının önemine dikkat çekecek.

Pembe Top, 21 Ekim 2021 Perşembe akşamı Anadolu Efes Spor Kulübü ile UNICS Kazan arasında oynanacak Turkish Airlines EuroLeague maçında tekrar sahada olacak. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’da başlayacak.

Özellikle kadın hayranlarının dikkatini meme kanseri kontrollerinin önemine dikkat çekecek olan Demet Özdemir’in adı son zamanlarda İntibah adlı dizi projesi için geçiyor. Kanal D için çekilecek olan ve Atasay Koç ile Tuğba Doğan’ın senaryosunu hazırladığı İntibah yeni sezonun iddialı dram yapımlarından birisi olacak.

Dizide başrol oyunculardan biri olarak Demet Özdemir’in adı geçiyor. Dizini yönetmenliğini ise bugüne kadar Fatmagül’ün Suçu Ne, Aşk-ı Memnu gibi başarılı dizilere imzasını atmış olan Hilal Saral üstleniyor.