Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den Doğduğun Ev Kaderindir itirafı!

Demet Özdemir’den Doğduğun Ev Kaderindir itirafı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir, şüphesiz son dönemin en başarılı ve sosyal medyada kendinden söz ettiren isimlerin başında geliyor. Bir taraftan 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilisi Oğuzhan Koç’un sürpriz evlilik teklifiyle düğün hazırlıklarına başlayan güzel oyuncu, diğer taraftan da kariyer basamak çıkmaya devam ediyor.

Demet Özdemir’in başrolünde Şükrü Özyıldız ile birlikte yer aldığı romantik komedi filmi Aşk Taktikleri Netflix’teki en çok izlenen filmler arasına girerek başarısını sürdürürken, güzel oyuncu Türkiye’ye yeni giriş yapan dijital platform Disney Plus’a çekilecek yeni projesi, “Dünyayla benim aramda” dizisi için bu hafta sete çıktı.

MF yapım imzalı dizide Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy ile başrolleri paylaşacak başarılı oyuncu, PR şirketi sahibi İlkin karakterine hayat verecek.

Demet Özdemir’den Doğduğun Ev Kaderindir itirafı! 7

Öte yandan yoğun ve başarılı bir dönem geçiren Demet Özdemir, mart sayısı için Elle dergisine çok samimi açıklamalarda bulundu. Bugüne kadar birçok farklı kadın karaktere can veren oyuncuya “Oynadığın farklı kadınlar seni değiştiriyor mu? Üzerinde en çok iz ve ders bırakan hangisi oldu?” sorusu üzerine Demet Özdemir bir itirafta bulundu. Tüm oynadığı karakterlerin üzerinde iz bıraktığını ve kendisini değiştirdiğini belirten Demet Özdemir şu ifadeleri kullandı;

“Her karakter olaylara bakış açısı olarak birbirlerinden çok farklıydı. Dolayısıyla ben de okurken, canlandırırken çok şey öğrendim ve kendime dersler çıkardım. En çok etkileyen ise “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisinde canlandırdığım Zeynep oldu. Zeynep, büyük travmalar sonucu ayakta kalma mücadelesi veren çok güçlü bir kadındı. Onu canlandırmış olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyorum.”