Ana sayfa Dizi İzle Emanet 21 Mayıs Cuma 185. bölüm fragmanı izle!

Emanet 21 Mayıs Cuma 185. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle hafta içi buluşmakta olan Emanet dizisinde, sezon finaline doğru adım adım yaklaşılıyor. 7 Eylül 2020 pazartesi günü ilk bölümü ile başladığında bu kadar etkili olacağı çok da tahmin edilmemişti. Dizinin hikayesi beğeni topladı ve başrol oyuncuları Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan da izleyiciler tarafından çok sevildi. Emanet dizisinde bu akşam 184. bölüm izleyicilerle buluştu.

Dizinin yeni bölümünde Seher ile Yaman arasında yaşananlar yine ekran başına birçok izleyiciyi topladı. Her ne kadar son haftalarda reytingleri düşmeye devam etse de hikayede ise Yaman ile Seher’in birbirlerine olan tutkuları artıyor. Bu durum da izleyicileri bir hayli mutlu ediyor. Emanet dizisinde bir hafta daha sona eriyor. Dizinin 21 Mayıs Cuma günü yayınlanacak olan 185. yeni bölümünde neler olacağı da merakla bekleniyor. Yeni bölümden ilk fragmanı aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Emanet dizisinin 184. bölümünde ise Seher’in yürüyüp yürümeyeceği konusunda gelişmeler yaşandı. Yaman, her şartta Seher’in yanında olacağını söylemişti. Bu sözüne uygun davranan Yaman, her şartta Seher’i sahiplenerek ona büyük bir güven verdi.

Emanet dizisinde bu akşam, İkbal Yaman’ın gerçekleri öğrenmesinden korkar. Yaşananların ardında İkbal’in olduğunu öğrenmeye adım adım yaklaşan Yaman ne yapacağı merakla bekleniyor.

Belgin’in gerçek yüzünü öğrenen Yaman, büyük bir öfke yaşar. Yaman’ın kendisine ulaşmasından korkan İkbal ise bir plan yapmak zorundadır. İşte dizinin 184 bölüm fragmanı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Dizinin konusu:

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur.

Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.