Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den sonra Neslihan Atagül’den dondurucu soğukta bir garip poz sevdası!

Demet Özdemir’den sonra Neslihan Atagül’den dondurucu soğukta bir garip poz sevdası!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- İkisi de son yılların popüler ve başarılı genç oyuncularından. Rol aldıkları projelerle izleyenlerin beğenisini topluyorlar. Demet Özdemir, özellikle Erkenci Kuş dizisinden sonra şöhretine şöhret kattı. Neslihan Atagül ise en son Sefirin Kızı dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmıştı.

Atagül, Engin Akyürek ile birlikte rol aldığı diziden, yaşadığı geçirgen bağırsak sendromu hastalığı nedeniyle ayrılmak durumunda kalmış ve uzun bir süre zor zamanlar geçirmişti. Şimdilerde sağlığına kavuşan oyuncu, vaktini dijital olarak yayınladığı Hadsiz Proje isimli dergi için çalışarak ve köpekleriyle bol bol oyunlar oynayarak geçiriyor.

Zaman zaman instagram’dan yaptığı paylaşımlarla da hayranlarını mutlu eden Neslihan Atagül, geçtiğimiz günlerde ise şaşırtan bir paylaşıma imza attı! Malum kışın en soğuk günlerini yaşadığımı bir süreç. İstanbul’un da yine kar altında kaldığı ve sıcaklığın iyiden iyiye düştüğü bir hafta sonunda Neslihan Atagül, kısacık şortu ile bahçede köpekleriyle oynuyor.

Yayınladığı videoyu görenler, kar altındaki bahçede Neslihan Atagül’ün haline şaşırıp kaldı! Oyuncu, hiç üşümüyormuş gibi poz verse de havanın ne kadar soğuk olduğu herkesin malumu!

Demet Özdemir'den sonra Neslihan Atagül'den dondurucu soğukta bir garip poz sevdası! 10

Benzer bir pozu, geçtiğimiz günlerde Demet Özdemir de vermişti. Evinin bahçesinde buz gibi havada kısacak şortu ile pozlar veren oyuncu, hiç üşümüyormuş gibi davransa da pek inandırıcı gelmese gerek kimseye!

İşte Neslihan Atagül’ün hali…

Demet Özdemir'den sonra Neslihan Atagül'den dondurucu soğukta bir garip poz sevdası! 11

Demet Özdemir'den sonra Neslihan Atagül'den dondurucu soğukta bir garip poz sevdası! 12

Demet Özdemir'den sonra Neslihan Atagül'den dondurucu soğukta bir garip poz sevdası! 13