Ana sayfa Dizi Haberleri Yakında yayınlanacak Kaçış dizi setinde Engin Akyürek şoku!

Yakında yayınlanacak Kaçış dizi setinde Engin Akyürek şoku!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – O3 Medya’nın Disney Plus için çektiği, başrolünde Engin Akyürek ile İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı Kaçış dizisinin Gaziantep çekimleri sürüyor. Kar engelinden sonra sete çıkan dizi ekibi bu sefer Engin Akyürek’in korona haberiyle şok oldu.

Geçtiğimiz hafta yaşanan ve Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışı, Engin Akyürek’in başrolünde yer aldığı Kaçış dizisinde de çekimlere engel olmuştu. Dizi ekibi kısa bir aradan sonra yeniden çekimlere başladı.

Yakında yayınlanacak Kaçış dizi setinde Engin Akyürek şoku! 7

Türkiye’de yakında yayına başlayacak olan dijital platform Disney Plus için O3 Medya’nın çektiği Kaçış dizisinin başrolünde Engin Akyürek ile İrem Helvacıoğlu yer alıyor. Hikayesi de Engin Akyürek’e ait olan dizide ayrıca Levent Ülgen, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Sezgin Uzunbekiroğlu ve Adem Yılmaz rol alıyor.

Ekipte sık sık yaşanan korona vakaları çalışma şartlarını zora sokarken, son gelen habere göre dizide Mehmet adlı savaş muhabirine hayat veren Engin Akyürek korona oldu. Başarılı oyuncunun hastalığı hafif atlattığı öğrenildi. Ekip şu günlerde zaman kaybına neden olacak bir ara vermemek için karantinada olan Engin Akyürek olmadan diğer sahneleri çekiyor.