Ana sayfa Dizi Haberleri Son Nefesime Kadar dizisinin dram yüklü hikayesi çok sarsacak!

Son Nefesime Kadar dizisinin dram yüklü hikayesi çok sarsacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın dram yüklü dizilerine bir yenisi daha ekleniyor! Fox TV’de yayınlanacak olan ve hazırlıkları uzun zaman önce başlayan Son Nefesime Kadar dizisi, kadrosu ile olduğu kadar hikayesiyle de izleyicinin ilgisini çekecek bir yapım.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ile Emre Kınay’ın rol alacağı dizinin henüz yayın tarihi belli değil. Fox TV’nin diziyi hangi gün ekrana getireceği bilinmiyor ancak Elkızı isimli dizinin 13. bölümüyle final yapmasından sonra yerine Son Nefesime Kadar dizisinin gelmesi bekleniyor.

Ekrana en son ikisi de dram türünde olan Gülperi ve Kefaret dizileriyle gelen Nurgül Yeşilçay, bir sonraki dizisinin komedi olmasını istediğini röportajında söylemişti ancak izleyicinin karşısına bir kez daha dram hikayesiyle geliyor. Başarılı oyunculuğu ile göz dolduran Yeşilçay bu kez iki çocuğundan birisini kaybeden ve psikolojik sorunları olan bir polisi oynayacak.

Son Nefesime Kadar dizisinin dram yüklü hikayesi çok sarsacak! 8

46 yaşındaki anne, sorunlu çocuğu ile hayat mücadelesi verirken, aynı zamanda bir polis olarak kayıp vakalarının peşinde koşturacak. Mihre karakterine hayat veren Nurgül Yeşilçay’ı polis kimliği ile görmek, izleyici açısından da farklı bir sürpriz olacak bu kez.

Son Nefesime Kadar dizisinin dram yüklü hikayesi çok sarsacak! 9

Son Nefesime Kadar dizisinin tanıtımı kısa bir süre önce yayınlandı. Yeşilçay’ın Emre Kınay ve Ertan Saban ile başrolünü paylaştığı dizide ayrıca Begüm Birgören, Rojda Demirer, Emre Bey, İpek Filiz Yazıcı ve Baran Bölükbaşı da rol alıyor. BBC yapımı olan Happy Valley dizisinden uyarlanan Son Nefesime Kadar merakla bekleniyor.

Şubat ayının ilk haftasında yayınlanması beklenen dizide kızını kaybeden Polis Memuru Mihre’nin sarsıcı, dram yüklü hikayesi, ayrıca kayıp vakalarıyla birlikte aksiyon ve polisiye sahneleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.

“Son Nefesime Kadar”; kızının ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü adam hapisten çıkınca tüm dünyası alt üst olan, küçük bir kasabada komiser olarak görev yapan bir kadının hikayesini konu alıyor.