Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’e 2022 yılında öyle sözler söylendi ki herkese nasip olmaz!

Demet Özdemir’e 2022 yılında öyle sözler söylendi ki herkese nasip olmaz!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 1992 Doğumlu olan genç kuşağın beğenilen oyuncularından Demet Özdemir, izleyicilerin karşısına ekranda ilk olarak 2013 yılında yayınlanan Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle çıkmıştı. Ardından Kurt Seyit ve Şura, Çilek Kokusu, No: 309, Erkenci Kuş ve Doğduğun Ev Kaderindir dizilerinde oynadı.

Özellikle Erkenci Kuş dizisindeki Sanem rolüyle meslek hayatında büyük bir çıkış yakalamayı başardı oyuncu! Can Yaman ile başrolünde oynadığı dizi, dünyanın pek çok ülkesine satıldı ve Özdemir, yabancı hayran sayısını da katladı!

Oyuncunun ekrandaki son işi ise tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi oldu! Demet Özdemir hayranları, iki sezondur ekranda olmayan oyuncuyu özledi ancak Netflix için çekilen filmi Aşk Taktikleri’nin ardından, Disney Plus’ta yayınlanan dizisi Dünyayla Benim Aramda sürpriz iki proje olarak dikkatleri çekti.

Demet Özdemir’i yeniden ekranda görmek isteyenlere ise asıl sürpriz kısa bir süre önce geldi! İlk olarak Aslı Enver’in başrolünde oynayacağı ‘Benim Adım Farah’ dizisiyle ilgili yaşanan bir gelişme, Demet Özdemir’in hayranlarını havalara uçurdu!

Aslı Enver’in ani evliliği ve hamile olduğunun öğrenilmesinden sonra bu rolün Demet Özdemir’e teklif edildiği gündeme geldi. Oyuncu da yeni diziyle ilgili durumu onayladı ve böylelikle ekrana yeniden dönmesini sağlayacak dizi de ortaya çıktı!

Demet Özdemir'e 2022 yılında öyle sözler söylendi ki herkese nasip olmaz! 8

Bu arada Dünyayla Benim Aramda dizisinin de 2. sezonu için kamera karşısına geçecek yaz aylarında Demet Özdemir. Hayranlarının biri dijitalde biri de ekranda yayınlanacak iki dizisiyle yeniden buluşmaya hazırlandığı Demet Özdemir, sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor!

Yaz aylarında Oğuzhan Koç ile evlenen Özdemir, şu sıralar setlere ara vermiş olsa da yerli ve yabancı hayranlarıyla, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar sayesinde gündemden düşmedi! Oyuncunun hayranlarının, adını etiketleyerek yaptıkları paylaşımları tarayan Adba.tv, hakkında en çok söyleyen sözcükleri derledi.

Demet Özdemir'e 2022 yılında öyle sözler söylendi ki herkese nasip olmaz! 9

Tablo halinde ortaya konulan bu sözcükler arasında, oyuncuya bol bol iltifat edildiği de görülüyor. “Bebek, güzellik, prenses, kraliçe, harika, meleğim, aşkım, hayat” gibi pek çok övgü dolu sözlerin yer aldığı tabloda, ayrıca oyuncu için kullanılan emojiler de yer alıyor. 2022 yılı boyunca, kendisine gelen mesajlarda hayranlarının Demet Özdemir ile ilgili sözleri, sevgilerini, ilgilerini anlatmaya çalıştıkları emojilerle oyuncu, adeta sevgi çemberine alınmış!

16 yaşında dans ile başladığı çalışma hayatına oyunculuk ile devam eden Demet Özdemir, sempatik kişiliği, mütevazi duruşu, samimi tavırları ile hayranlarından ilgi görmeye devam ediyor. Projeleriyle son dönemde hakkında çok konuşulan bir isim olarak, başarılı oyunculuğuyla da özellikle romantik komedilerin aranılan ismi. Ancak Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle, dramda da çok başarılı olacağını ortaya koydu! Demet Özdemir, hem özel hayatı hem de meslek hayatında mutlu bir dönem yaşıyor. Hayranları da oyuncuyu hiç yalnız bırakmıyor ve sosyal medyada hakkında pek çok övgü dolu yorumla sık sık anıyorlar. Yukarıdaki tabloda da ona olan ilgi ve sevgileri görülüyor…