Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’e Ay Yapım’dan başrol teklifi gitti!

Demet Özdemir’e Ay Yapım’dan başrol teklifi gitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezon için Demet Özdemir’in önünde iki önemli proje olduğu biliniyordu. Bu projelerden birisi Ay Yapım’a diğeri ise BKM’ye ait idi… Ay Yapım’ın dizisiyle ilgili detaylar ortaya çıktı.

Demet Özdemir, Aşk Taktikleri isimli sinema filminin çekimlerini tamamladı ve sevgilisi Oğuzhan Koç ile birlikte tatile çıktı. Oyuncu, yeni sezon için aldığı teklifleri değerlendirme aşamasında…

Ay Yapım’ın Star TV için hazırladığı iddialı dizisi Hanedan için Demet Özdemir’e başrol teklifi yapıldığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Amerikan yapımı olan ve 1980’li yıllarda ekranlarda yer alan Hanedan isimli dizinin yerli versiyonu çekilecek. İki zengin ailenin çocukları arasında yaşanan çekişmelerin ele alındığı Hanedan, çok etkileyici bir dizi olmuştu.

Dünyanın en çok izlenen pembe dizilerinden birisi olan Hanedan’ın yeni versiyonu için başrol teklif edilen Demet Özdemir’in ne karar vereceği henüz belli değil.

İki önemli dizi dışında Demet Özdemir’e farklı projeler için teklifler gittiği de biliniyor. Oyuncunun kararını hayranları merakla bekliyor.