Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’e hayranlarından çok mutlu eden sürpriz!

Demet Özdemir’e hayranlarından çok mutlu eden sürpriz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Can Yaman ile başrolünde oynadığı romantik komedi tarzındaki Erkenci Kuş dizisinin ardından bu kez dram dizisi Doğduğun Ev Kaderindir ile ekranlara geliyor Demet Özdemir. Genç kuşağın başarılı ve dikkat çeken isimlerinden birisi. Oyuncu, İbrahim Çelikkol ile kamera karşısına geçtiği dizideki performansıyla da beğeni topluyor.

Geçtiğimiz günlerde oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç ile birlikte olduğu ortaya çıkan oyuncu, beraberliğini saklamamış hatta kendi instagram hesabından da birlikte bir fotoğraflarını paylaşmıştı. Magazin gündeminde konuşulmaya başlayan bu birliktelik sürerken, oyuncu, dizi çekimlerine de tam hız devam ediyor.

Bir hafta ara veren TV8’in Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin setinden fotoğraflarla yeniden sosyal medyada yer almaya başladı Demet Özdemir. Aşk haberlerinden uzakta işini yapmaya ve her zaman olduğu gibi setten ya da günlük hayatından fotoğraflar paylaşmaya devam ediyor.

Demet Özdemir, sosyal medyada da hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip. Her yayınladığı, paylaştığı video, fotoğraf olay oluyor adeta ve sosyal medyanın gündemine geliyor.

Hayranlarının çok büyük beğeni ve ilgisine mazhar olan oyuncu, güzel bir sürprizle de çok mutlu oldu. Kendisine olan sevgilerini göstermek isteyen hayranları, onun adına Lösemili Çocuklar Vakfı’na bağışta bulunmuştu.

Oyuncu bu haberi takipçileriyle de paylaşarak ‘Kalbinizi severim’ notuyla Lösev’den gelen sertifikanın fotoğrafını yayınladı.

Hayranları, sertifikaya şu notu yazdırmışlardı: “Yıllardır her günümüzü güzel kıldın, yan yana olamasak da biz seni hep kalbimizde hissettik. Bir de senin bu yılını güzelleştirmek isterik. Bir çocuğun gülümsemesinden daha değerli bir armağan bulamayacağımızı düşündük ve senin adına LÖSEV’e bağışta bulunduk. Seni çok seviyoruz.

Asya, Berfin, Melike, Dilara Demirci, Dilara Kaya, Nisa, Merve, Eylül, Buse Naz…”