Ana sayfa Dizi Haberleri Uraz Kaygılaroğlu’nun ayrılık kararı isabet olmuş! Sefirin Kızı’na tepki büyük!

Uraz Kaygılaroğlu’nun ayrılık kararı isabet olmuş! Sefirin Kızı’na tepki büyük!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de dün akşam 35. bölümü yayınlanan diziyi izleyenler, sosyal medyada pek çok eleştiri yorumları yaptılar. İzleyenler, dizinin gidişatındaki olaylara çok kızarken, pek çok kişinin ‘saçmalamışlar’ şeklinde yorumları da görülmekte. Bir anda her şeyin tepe taklak olduğu dizide, bu kadar çok kötülüğün olması, izleyiciyi de sıkmaya başladı.

Gediz ve Nare’nin evlenmesi ise başka bir ayrıntıydı. İzleyenler, uzun süre ikiliyi birbirlerine yakıştırırken bir anda esas oğlan Sancar parlatıldı ve ‘destan’ geri döndü! İki aşığın tam evleneceği sırada Nare’nin vazgeçmesiyel zaten izleyenlerin canı fena sıkılmıştı.

Yaşanan gelişmeler sonunda Nare’nin babasının tehditleriyle evlenmek zorunda kalan Gediz ve Nare’nin bu kararını Sancar duyunca neler olacak, işte onu da gelecek hafta hep birlikte izleyeceğiz ama dizi bu şekilde giderse 3. sezonu zor görür!

Zira izleyici de tepkisini sadece yorumlarda değil başka dizileri izleyerek gösterdi! Reytingleri düşen Sefirin Kızı’nın acil toparlanması gerekiyor. Aslında dizinin senaristlerinin değiştiği bir süre önce öğrenilmişti. Şimdi Eylem Canpolat gibi kalemi sağlam bir isim ve Ozan Aksungur yazmaya başlayacak. İkilinin diziyi yeniden revize etmesi bekleniyor.

Sefirin Kızı’nın Pazartesi akşamları Çukur, Yasak Elma ve Uyanış Büyük Selçuklu dizileriyle bir rekabeti vardı ama atv’nin yeni başlayan dizisi Maraşlı’nın gelmesiyle işi daha da zorlaştı! Diğer dizilerin konuları ve hedef kitleleri daha farklı ama aşk ekseninde dönen Sefirin Kızı’nın en yakın rakibi şimdi Maraşlı dizisi!

35. bölümüyle AB’de 3’lü reytingleri bile göremeyen dizi, Total’de de 4’lü oranlara çekildi. Burak Deniz ve Alina Boz’un rol aldıkları Maraşlı dizisi, uzun zamandır merakla bekleniyordu. İlk bölümüyle Sefirin Kızı’na fark attı ve 5’li reytinglerle önüne geçti.

Şimdi iş daha da ciddileşti! Sefirin Kızı dizisinden Uraz Kaygılaroğlu’nun ayrılacağı şeklinde kısa süre önce haberler de gündeme gelmişti. Gediz karakteri dizinin ilk sezonunda büyük ilgi görmüş ama Sancar’dan daha çok sevilince karakter bambaşka bir şekle dönüştürülmüştü.

Sırf Nare ve Sancar aşkından izleyicinin uzaklaşması nedeniyle Gediz resmen harcandı! Sahra ile sevgili olması beklenirken Sahra da öldü! Gediz gittikçe ortada bir karakter olarak boşlukta dolanmaya başladı! Kaygılaroğlu’nun da yapımcı firma ile anlaştığı ve bir süre sonra diziden ayrılacağı öğrenilmişti.

Bakalım Gediz karakteri gider ayak izleyenlerin yine o bildiği, sevdiği Gediz’e dönüşecek mi ve tabii ayrılığı nasıl olacak? Görünen o ki gidişattan sadece izleyici değil Kaygılaroğlu da kaygılı. Reytinglere bakınca, isabetli bir karar verdiği de görülüyor. Fakat tabii yeni senaristlerin hikayeyi devralmasından sonra güçlü oyunculuklarıyla Neslihan Atagül ve Engin Akyürek de diziyi yine istenen noktalara taşıyabilir!

İzleyip göreceğiz… Aşağıda Nare ve Gediz’in evlendikleri sahne ve gelen yorumlardan bazılarını görebilirsiniz…