Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’i en çok etkileyen dizi karakteri bakın hangisi?

Demet Özdemir’i en çok etkileyen dizi karakteri bakın hangisi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Elle Türkiye dergisine verdiği pozlar ve yaptığı açıklamalarla sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Sevgilisi Oğuzhan Koç ile evlilik hazırlıkları yaptığı magazin gündemine yansıyan Demet Özdemir, dergideki açıklamalarında kendisini en çok etkileyen dizi karakterinden de bahsetti.

2 sezon süren ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizideki Zeynep karakteri, oyuncuyu bugüne kadar en çok etkileyen rolü oldu… Romantik komedi dizileri; Çilek Kokusu, No 309, Erkenci Kuş gibi yapımlarda büyük popülerlik kazanan oyuncu, dram performansıyla da çok ilgi gördü. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterinin yaşadıkları oyuncuyu bir hayli etkiledi.

Demet Özdemir'i en çok etkileyen dizi karakteri bakın hangisi? 8

İbrahim Çelikkol ve ikinci sezonda Engin Öztürk ile partner olarak hikayede yer alan Demet Özdemir, Zeynep karakterinin kendisi üzerindeki etkisini şu sözlerle anlattı: “ En çok etkileyen ise Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisindeki canlandırdığım “ Zeynep “ oldu. Zeynep büyük travmalar sonucu ayakta kalma mücadelesi veren çok güçlü bir kadındı, onu canlandırmış olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyorum “

Demet Özdemir’in öncülük ettiği ve büyük önem verdiği iki konu bulunuyor. Dergideki sözlerinde oyuncu her zaman için genç kızlar ve sokak hayvanları konusunda öncülük etmeye çalıştığını belirtti.

Demet Özdemir'i en çok etkileyen dizi karakteri bakın hangisi? 9

Oyuncu, “Özellikle kız çocukları benim zaafım. Okumaları, hayallerini gerçekleştirmeleri benim için çok önemli” diye konuştu.

Sevginin kendisi için anlamımın büyük olduğunu da ifade eden oyuncu, “Keşke hepimiz birbirimize hoşgörülü ve saygılı yaklaşabilsek. İyi ki sevgi var” dedi.