Ana sayfa Sosyal Medya İşte Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in Londra’daki yeni evleri…

İşte Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in Londra’daki yeni evleri…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, kısa bir süre önce çocuklarıyla birlikte İngiltere’nin Londra şehrine yerleştiler. Bundan sonra Londra’da yaşamaya karar veren çift, işleri için Türkiye’ye gelip gidecekler.

Kasım ayında 3. çocukları Leyla’yı kucaklarına alan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çifti, üç çocuklarını İngiltere’de büyütme kararı aldılar. Çiftin taşınmalarının ardından Bergüzar Korel’den takipçilerini mutlu eden paylaşımlar da ardı ardına gelmeye başladı.

Oyuncu, 2 yaşına girecek olan oğulları Han ve 3 aylık kızları Leyla ile bir park yürüyüşünde çektiği görüntüleri paylaştı önce. Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftini sosyal medyada takip edenler, çocuklarının yüzlerini hiç bir şekilde göstermediklerini de biliyor.

Ancak sınırlı olarak Bergüzar Korel’in paylaşımlarında çocuklarını görmek mümkün. Oyuncu, son olarak kızı ile konuştuğu eğlenceli videoda da farklı bir açı kullanarak kızının yüzünü göstermemişti.

Bergüzar Korel, son olarak evlerinden paylaşımlar da yaptı. Oyuncu, evlerinin penceresinden bir görüntü paylaşarak, yaşadıkları yer hakkında da bilgi vermiş oldu sevenlerine. Sakin bir kasaba olduğu anlaşılan yeni evlerinden bir kaç poz daha paylaştı oyuncu.

İşte Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in Londra'daki yeni evleri... 14

‘Günaydın’ notu ile yaşadıkları evin penceresinden manzarayı göstermekte Bergüzar Korel üstteki fotoğrafta. İngiltere’nin  klasik tarzdaki evlerinin yer aldığı fotoğrafın ardından Korel, evlerinin içinden de paylaşımlar yaptı. Tamirata başladıkları ve evlerini dekore ettikleri görülüyor oyuncunun paylaşımlarında…

 

İşte Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in Londra'daki yeni evleri... 15

İşte Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in Londra'daki yeni evleri... 16

İşte Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in Londra'daki yeni evleri... 17

İşte Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in Londra'daki yeni evleri... 18

İşte Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in Londra'daki yeni evleri... 19

İşte Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in Londra'daki yeni evleri... 20

İşte Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in Londra'daki yeni evleri... 21