Ana sayfa Sinema Demet Özdemir’i hayranlarıyla buluşturan Aşk Taktikleri dünya sıralamasında dokuzunculuğa yükseldi!

Demet Özdemir’i hayranlarıyla buluşturan Aşk Taktikleri dünya sıralamasında dokuzunculuğa yükseldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın başrolünde yer aldığı romantik komedi Aşk Taktikleri, Netflix’teki başarısını sürdürüyor. 11 Şubat’ta gösterime giren dizinin izlenme oranları hızlı bir şekilde artıyor.

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen ve sadece Türkiye’de değil tüm dünyada hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Demet Özdemir’i hayranlarıyla buluşturan Aşk Taktikleri vizyona girer girmez Netflix’teki izlenme rakamlarını alt üst etmişti.

Film izleyiciyle buluşalı daha bir hafta olmadan izlenme rakamlarını daha da artırdı. Aşk Taktikleri dün itibariyle altı milyondan fazla izleyiciye ulaşırken Netflix’in tüm filmleri içinde de dünya sıralamasında dokuzunculuğa yükseldi.

Demet Özdemir'i hayranlarıyla buluşturan Aşk Taktikleri dünya sıralamasında dokuzunculuğa yükseldi! 7

Demet Özdemir’in başrolünü Şükrü Özyıldız’la paylaştığı romantik komedi 11 Şubat günü Netflix’te ekrana geldi. Çekimleri yaz aylarında tamamlanan film, özellikler ekranlardan bir süredir uzakta olan Demet Özdemir hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyordu.

Güzel oyuncu Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin sona ermesinden sonra tercihini filmden yana kullanmış ve Aşk Taktikleri’ni çekmişti. Özdemir’in adı bugünlerde, yaz aylarında Türkiye’deki yayınına başlayacak olan Disnep Plus’ın yeni projeleriyle geçiyor.

Aşk Taktikleri filminin Netflix’teki bu başarısı Demet Özdemir’in kariyerinde daha da büyük bir sıçrama yapmasını sağladı. Güzel oyuncunun hayranları şimdi Özdemir’in bir diziyle ekranlara dönmesini bekliyor.