Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’i popülerleştiren dizilere imza atan senaristten yeni müjde

Demet Özdemir’i popülerleştiren dizilere imza atan senaristten yeni müjde

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında yayınlanan bir bölümü 120 dakikaya kadar varabilen romantik komedi dizileri hazırlayan senaristin adı Aslı Zengin… 2015 yılında Çilek Kokusu dizisiyle 2015 yılında bu tür yapımları sevenleri çok sevindiren Aslı Zengin, Demet Özdemir’in popüler olmasına da büyük katkıda bulundu.

Aslı Zengin’in No 309 dizisi de yine Demet Özdemir’i adının bir hayli büyümesine katkıda bulunmuştu. Erkenci Kuş isimli diziyle ise hem Demet Özdemir hem de Can Yaman ikilisi adeta patlama yaptı. Bu dizinin arkasında da yine senarist Aslı Zengin imzası vardı.

Demet Özdemir'i popülerleştiren dizilere imza atan senaristten yeni müjde 68

Kiraz Mevsimi dizisinde Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu ikilisinin öne çıkmasını da sağlayan Aslı Zengin, ayrıca Özge Gürel ile Can Yaman’ın başrolünde yer aldığı Bay Yanlış dizisinin de senaryosunu yazdı.

En son Erkek Severse dizisinde Alperen Duymaz, Büşra Develi ve Yasemin Allen’in bir araya geldiği senaryonun altında da yine Aslı Zengin’in ismi bulunuyor. Ünlü senarist bu dizide bir ilki de yaşadı.

Daha önce hep televizyon projeleri için 120 dakikaya varan bölümler yazan Aslı Zengin, bu dizide 50 dakikalık daha kısa bölümler yazmak durumunda kaldı ve bunun kendisini bir hayli zorladığını da bir röportajında anlattı.

Gold Film tarafından yaz dönemi için başlatılan dizi atağında Aslı Zengin’e de bir dizi düştü. Romantik komedi sevenler şimdi yeni diziyi heyecanla bekliyor. Tabii ki bu dizinin başrolünde kimlerin yer alacağı konusu da yakında gündem olacaktır.