Ana sayfa Sinema İpek Filiz Yazıcı’nın yeni filmi UFO, ilk haftasında Netflix’in en çok izlenen filmlerinin arasına girdi!

İpek Filiz Yazıcı’nın yeni filmi UFO, ilk haftasında Netflix’in en çok izlenen filmlerinin arasına girdi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk 100’de Işık karakteriyle çıkış yakalayan genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı ile en son Ayhan karakteriyle Ölüm Zamanı dizisinden yer alan Mert Ramazan’ın başrollerinde oynadığı UFO filmi 23 Şubat’ta Netflix ekranlarında izleyicilerle buluştu.

Netflix Türkiye’nin yeni filmi UFO, ilk haftasında Netflix’in en çok izlenen filmleri arasına girmeyi başardı. Haftalık izlenme sayılarını açıklayan Netflix, 21-27 Şubat verilerini yayınladı. Şubat ayında yayınlanan UFO filmi 4 milyon 270 bin saatlik izlenmeyle “Dili İngilizce Olmayan Filmler” listesinde 6. sırada yer aldı.

Üçüncü haftasına giren Aşk Taktikleri filmi ise aynı listede 5 milyon 620 bin saat izlenme ile 4. sırada yer aldı ve toplam izlenme süresi 31 milyon saati geçti.

İpek Filiz Yazıcı’nın yeni filmi UFO, ilk haftasında Netflix'in en çok izlenen filmlerinin arasına girdi! 7

Bir gençlik filmi olarak konusuyla dikkat çeken yapımda gençlik hayalleri, umutlar, aşkları arka planının farklı sınıfların çatışması irdeleniyor. Sadece Netflix’te yayınlanan filmin senaryosu Meryem Gültabak’a ait. Yönetmenliğini Onur Bilgetay’ın, yapımcılığını ise Necati Akpınar’ın yaptığı filmde genç ve dönemin parlak oyuncuları yer alıyor.

Bir gün UFO’lar tarafından dünyadan alınacağına inanan İpek Filiz Yazıcı’nın canlandırdığı Deniz ve bölge şampiyonu olmak isteyen motor yarışçısı Ese (Mert Ramazan), Adana’da bambaşka hayatlar yaşayan iki gençtir. Deniz ve Ese gençliklerinin tüm heyecanı ile tutkulu bir aşka düşer. Bu büyük aşk iki farklı dünyayı bir araya getirir. Ese Deniz’e duyduğu aşkın da yardımıyla büyük final yarışına hazırlanırken; Deniz de Ese’nin gözündeki tutku sayesinde kendi gerçeğini keşfedecektir. Ve hayatlarında hiçbir şey bir daha eskisi gibi olmayacaktır.