Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in Aşk Taktikleri filmine sonunda Oğuzhan Koç’tan ilk yorum geldi!

Demet Özdemir’in Aşk Taktikleri filmine sonunda Oğuzhan Koç’tan ilk yorum geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz günlerde Netflix’te yayınlanmaya başlanan Aşk Taktikleri isimli romantik komedi filmi, hala Top 10 listesindeki yerini koruyor. Dünya sıralamasında bir ara ilk 4’e kadar çıkmayı başaran film, izleyenler tarafından da beğeni ile karşılanıyor.

Özellikle dünyanın dört bir yanındaki Demet Özdemir hayranları, filmin yayınlanmasını büyük bir heyecan içinde beklemişti. Yayınlandığı günün ertesinde hemen listede üst sıralara tırmanan film, hala konuşuluyor. 11 Şubat’ta gösterime sunulan film, sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor.

Şükrü Özyıldız ile başrolde yer alan Demet Özdemir, şu sıralar ekranda dizisiyle olmasa da gündemdeki yerini korumakta. Rol aldığı dizilerle yerli hayranlarının yanı sıra yabancı hayranlarının sayısı da hayli çok.

Bu nedenle filmin Netflix yayını, Türkiye ve yurdışındaki pek çok ülkede Demet Özdemir hayranları tarafından büyük bir heyecan ve merakla beklendi. Dolayısıyla yayınlandığı ilk günlerde de bir anda listelerin ilk sıralarına yükseldi.

10 günde 16 milyon 860 bin kişi tarafından izlenerek hatırı sayılır bir rakamla dünya sıralamasında birincilik de aldı. Bu arada Demet Özdemir’in bir süredir beraber olduğu ve evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi şarkıcı-oyuncu Oğuzhan Koç’un yorumu da merak konusuydu.

Demet Özdemir'in Aşk Taktikleri filmine sonunda Oğuzhan Koç'tan ilk yorum geldi! 7

Oğuzhan Koç, aradan geçen 10 günün ardından hafta içinde sevgilisinin filmiyle ilgili ilk yorumunu yaptı. Instagram’dan filmin afişini paylaşarak sevgilisini kutladı ve ‘As bayrakları’ çağrısında bulundu.

Demet Özdemir de bu paylaşımı kendi hesabında yayınlayarak ‘Asarsam görersin’ şeklinde esprili bir yanıt verdi. Çift arasında yaşanan bu diyalog ikilinin hayranlarını da gülümseten bir ayrıntı oldu.

Bu arada Demet Özdemir’in geçtiğimiz günlerde Türkiye pazarına yeni giriş yapan Disney Plus ile anlaştığı öğrenilmişti. Oyuncunun, yeni dijital platform Disney Plus’ın bir dizisinde rol alması bekleniyor…