Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisi Türkiye’den sonra Arjantin’de de reyting rekorları kırıyor

Erkenci Kuş dizisi Türkiye’den sonra Arjantin’de de reyting rekorları kırıyor

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği Erkenci Kuş dizisi, Türkiye’nin ardından yurtdışında da ses getirmeye devam ediyor

Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir’in yer aldığı dizi Ağustos 2019’da 51. Bölümle final yaptıktan sonra İtalya’da ekranlara gelmiş, ülkede şimdiye dek izlenen en yüksek izlenme oranı ve sayısına ulaşmıştı.

Ardından İspanya, Hırvatistan, Arnavutluk, İsrail, Litvanya, Irak, Ukrayna ve Kosova gibi birçok ülkede yayınlanan dizi geçtiğimiz hafta Arjantin’in en çok izlenen kanallarından Telefe’de “Soñar Contigo” adıyla yayınlanmaya başladı.

Erkenci Kuş dizisi Türkiye’den sonra Arjantin’de de reyting rekorları kırıyor 8

Gündüz kuşağında gösterildiği ilk gün en çok izlenen yapımlardan beri olan Erkenci Kuş, 24 Şubat günü reytinglerde iki haneli rakamlara ulaşarak kısa sürede rekor izlenme elde etti.

Pembe diziler arasında bugüne kadar görülmüş en yüksek rakamı Erkenci Kuş, 10.61’lik reyting puanı ile kendi zaman diliminde haftanın en çok izlenen dizisi oldu.

Erkenci Kuş ayrıca daha ikinci haftasından Masterchef Celebrity 3, Fugitiva (Sen Anlat Karadeniz), Telefe Notias ve Los 8 Escalones gibi yapımların yer aldığı ilk 5 listesine dördüncü sıradan girmeyi başardı.

Twitter’da #SoñarContigo hashtag’i de yayınlanmaya başladığı günden itibaren “trending topic” olmayı başardı.

Erkenci Kuş dizisi Türkiye’den sonra Arjantin’de de reyting rekorları kırıyor 9