Ana sayfa Dizi Haberleri Oğlum dizisinde Nihal Yalçın ve Songül Öden oyunculuk resitali sunuyor!

Oğlum dizisinde Nihal Yalçın ve Songül Öden oyunculuk resitali sunuyor!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı, bir umut hikayesini anlatan dizi ‘Oğlum’un yeni bölümünden bir ön izleme sahnesi yayınlandı. Melike’nin Zeynep’in kapısına giderek görüşmek istediği sahnede söylediği sözler, kapıyı açmadan sessizce onu dinleyen Zeynep’i derinden etkiliyor.

Melike, Zeynep ve Tuğrul’un avukatlarının evine gelip para teklif etmesinden dolayı sitem ederken “Benim oğlumu o çocuk öldürmedi, siz öldürdünüz!” sözleriyle çarpıcı açıklamalar yapıyor. Nihal Yalçın yine çok başarılı bir performans ile Melike karakterinde kendisini gösterirken, Songül Öden’in de duygusal kırılganlığı olan Zeynep rolünde gayet iyi performans sergilediğini gözlemliyoruz.

blank

Oğlum dizisi ilk 3 bölümü ile iyi bir çıkış yakaladı ve özellikle de kadın izleyiciler üzerinde etkili olmaya başladı. Dizinin hikayesinin aşırı duygusal olması da izleyicilerin dram beklentilerini karşılıyor. Bu da reytinglere olumlu olarak yansıyor.

Çarşamba akşamları, artık Sadakatsiz dizisinden izleyici almaya başlayan Oğlum’un ilerleyen haftalarda çok daha iyi reytingler aldığını görebilirsiniz.

Üçüncü bölümün final sahnesinde; Demet, Efe ile anlaşmayı ve ona bir adım daha yaklaşmayı başarırken sözleri akıllarda soru işaretleri yarattı. “Keşke her biri bu acıyla yaşamayı öğrendi diyebilseydim size. Ama olmadı, biri yapamadı…” diyen Demet’in bahsettiği kişi kimdi? İşte bu sorunun yanıtını 3 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak dördüncü yeni bölümde bulacaksınız.

‘Oğlum’un proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız üstlenirken Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın kalemi Gökçen Usta’nın rejisiyle buluşuyor. Oğlum’un oyuncu kadrosunda Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Nazan Kesal, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

‘Oğlum’ yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!