Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Kardeşlerim dizisinde önemli bir karar alındı!

atv’nin Kardeşlerim dizisinde önemli bir karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezonun etkili dram yapımlarından birisi de Kardeşlerim oldu. 18. bölümü ile birlikte sezon finali yapan dizinin ekibi bir süredir dinlenmekteydi.

NGM tarafından hazırlanan dizinin ikinci sezonu için önemli bir karar geldi. Dizinin yeni dönemi öncesinde tüm ekip bir araya gelerek okuma provaları ile değişen hikaye kurgusu oyuncularla paylaşıldı. Oyuncuların çok önemli bir bölümü hikayede yer alacaklar.

İkinci sezon hazırlıkları provalar ile başlarken, diziden ayrılıklar olduğu ve yeni gelen isimlerle birlikte farklı karakterlerin de hikayeye katılacağı ortaya çıktı. Bilinen tek isim ise Ayşe karakterine hayat veren Çağla Şimşek’in artık hikayede olmayacağı. Ayrıca 3 yeni karakter geliyor;  Cemile, Dora ve Kaan…

atv'nin Kardeşlerim dizisinde önemli bir karar alındı! 8

NGM’nin bahçesinde yapılan okuma provalarından ilk görüntüler de yayınlandı. Yaz tatilinin oyunculara çok yaradığı da görüntülerden anlaşılıyor.

Yaz tatili ekibe çok yaradı. Enerjilerini yenileyen ve ikinci sezon için daha çok motive olan dizinin ekibi güçlü bir geri dönüş için hazır.

Neşeli ve enerjik tavırlarıyla dikkat çeken oyuncular yeni sezonda yaşanacaklar hakkında bilgi paylaşmıyor.
atv'nin Kardeşlerim dizisinde önemli bir karar alındı! 9

Dizinin Eylül ayında ikinci sezonu ile ekrana dönmesi kararının alınması da izleyicileri mutlu eden bir başka gelişme oldu.

Asiye ve Doruk karakterinin yeni dönemdeki hikayesini çok merak eden hayranlar, şimdiden sosyal medyada açtıkları etiket ile geri dönüş heyecanını yansıtıyor.