Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in çok değer verdiği bir arkadaşı var!

Demet Özdemir’in çok değer verdiği bir arkadaşı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, şu sıralarda Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ikinci sezonuyla dönüşünün heyecanını yaşıyor. Setten ara ara fotoğraflar paylaşan oyuncu adata geri sayıma geçti. Dizinin 13. bölümünün ekrana geleceği tarih 30 Eylül Çarşamba… Yani yarın Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol hayranları tv8 ekranında buluşacak.

Demet Özdemir, dizinin yanı sıra menajerlik yapan arkadaşı Gözde Yılmaz’ın doğum gününün mutluluğunu da yaşıyor. Oyuncu, yakın arkadaşının kendisine hissettirdiği duyguları instagram hesabından yayınladı.

Zor ve engebeli yollarda elini tutan kişinin Gözde Yılmaz olduğunu ifade eden ünlü oyuncunun bu mesajı çok anlamlıydı. Bir ara Onur Saylak ile aşk yaşadığı haberleriyle de magazin gündemine gelen Gözde Yılmaz, aynı zamanda Demet Özdemir’in de kariyer yolculuğunda yanında bulunuyor.

İkilinin arkadaşlıkları da bir hayli derinleşti. Bunu Demet Özdemir’in aşağıdaki sözlerinden anlayabilirsiniz:

Güzelliğim. Şuan sen harika zamanlardan geçiyorsun. Bana hissettirdiğin her duygu ve bu yolculuk için binlerce kez teşekkür ederim …Zor ve engebeli yolları elimi tutarak sadece güzel kalp ile geçme inancın için sana binlerce kez teşekkür ederim. Ve güzellikleri karşılama tevazun için …Güzel günlerimiz olsun hep sevgi ile. İyi ki doğdun iyi ki varsın güçlü kadın, temiz bir dost ve muhteşem bir anne.

Demet Özdemir'in çok değer verdiği bir arkadaşı var! 7