Ana sayfa Dizi Haberleri Ulaş Tuna Astepe sonunda aradığı diziyi buldu!

Ulaş Tuna Astepe sonunda aradığı diziyi buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 bu sezon dizi hayranlarını mest edecek yeni projeleri ile şaşırtmaya devam ediyor. Masumlar Apartmanı çok büyük ilgi gördü. Ardından dün yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisine ilgi yine yoğun oldu. Reytinglerde her iki dizi de diğer tüm rakip dizileri geride bırakmayı başardı.

TRT1’in yine yüksek bütçesi ile dikkat çeken tarihi dizisi Barbaros da ilerleyen zamanlarda izleyicilerle buluşacak. Henüz oyuncu seçimleri ve diğer hazırlıklar yapılıyor. Hatırlanacağı üzere Çağatay Ulusoy’un Oruç Reis karakteri ile anlaştığı ortaya çıkmış ama daha sonra TRT1 bu karakter için Engin Altan Düzyatan’da ısrar etmişti.

Engin Altan Düzyatan’ın yapımcı ile sözleşme imzalamasının ardından bu konu kapanırken, Ulaş Tuna Astepe’ye de teklif götürüldüğü ortaya çıkmıştı. Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Tahir karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre sonunda teklifi kabul etti.

Ulaş Tuna Astepe sonunda aradığı diziyi buldu! 7

Ulaş Tuna Astepe, yeni sezonda Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatının anlatılacağı Barbaros dizisinde başrolde yer alacak. Barbaros karakteri ile izleyeceğimiz ünlü oyuncunun teklifi kabul etmesi hayranlarını da çok sevindirdi.

Büyük bir prodüksiyon ile çekilecek Barbaros dizisinde diğer oyuncular için de görüşmeler devam ediyor.