Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor setinin en eğlenceli adamı Ayrılık dizisine katıldı!

Mucize Doktor setinin en eğlenceli adamı Ayrılık dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisi iki sezon ekranda yer aldı. Fox TV’de yayınlanan dizide Demir karakterine hayat veren isim Fırat Altunmeşe idi… Genç oyuncu hem başarılı bir performans ortaya koydu hem de kariyeri adına güçlü bir çıkış yaptı.

2013 yılından bu yana dizilerde yer alan Altunmeşe, farklı rolleri canlandırdıktan sonra Mucize Doktor ile bir anda öne çıktı… Setin de en eğlenceli ismi olan oyuncu, arkadaşları ile çok iyi diyaloglar kurması ve herkesi güldürmesi ile biliniyor.

Yeni sezonda ise Fırat Altunmeşe, dram ve hukuk yönleri ağır basan yeni bir dizide yer alacak. Ayrılık isimli dizinin kadrosuna katılan oyuncunun karakterini de hayranları merakla bekliyor.

Bir hukuk yapımı olan The Split dizisinin yerli versiyonu olarak çekimlerine başlanan Ayrılık, yeni sezonun en etkili yapımlarından birisi olacak.

Mucize Doktor setinin en eğlenceli adamı Ayrılık dizisine katıldı! 7

Fırat Altunmeşe de sette etkili isimlerle bir arada bulunuyor. Genç oyuncu; Sumru Yavrucuk, Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya, Tülin Ece, Ali İpin ve Erdal Küçükkömürcü ile aynı seti paylaşacak.

Fırat Altunmeşe’nin kariyer yolculuğunda Ayrılık dizisinin önemli bir yerinin olması bekleniyor. Eylül ayında ilk bölümleri Fox TV’de yayınlanacak olan Ayrılık, boşanma davalarına bakan 3 kız kardeşin hikayesini anlatacak.