Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in ilginç telefon kılıfı! Bu kez yeni değil, eski foto geldi!

Demet Özdemir’in ilginç telefon kılıfı! Bu kez yeni değil, eski foto geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay -Demet Özdemir, tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile ekranlarda şu sıralar. Dizinin Mayıs ayının ortasında final yapacağı kısa bir süre önce ortaya çıktı. Özdemir’in hayranlarını üzen bu karar sonrasında, biraz da olsa sevindirecek bir haber geldi! Demet Özdemir, yaz aylarında bir sinema filminde oynayacak.

Aşk Taktikleri isimli bir sinema filminde oynayacağı ortaya çıktı oyuncunun. Şükrü Özyıldız ile partner olacak olan oyuncu, dram dizisinden sonra yeniden romantik komediye dönüyor!

Filmin çekimlerinin Haziran ayında başlaması planlanıyor. Oyuncu, dizisi ile olduğu kadar, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor.

Demet Özdemir, instagram’ı etkin kullanan bir isim olarak takipçilerini de çok mutlu ediyor. Setten yaptığı kamera arkası paylaşımlarının yanı sıra evinden, günlük hayatından, dans ettiği salondan da paylaşımlar yapıyor.

Demet Özdemir’in son paylaşımlarından ikisi aşağıda. Oyuncunun ilk paylaşımındaki telefon kılıfı dikkat çekti. Dalmaçyalı motifli kılıfına taktığı uzun ve büyük boncuklu askı da dikkat çeken bir başka ayrıntı.

Son dönemde moda olan renkli boncuklu askı ve farklı bir telefon kılıfıyla ilk pozunu vermiş oyuncu.

Demet Özdemir'in ilginç telefon kılıfı! Bu kez yeni değil, eski foto geldi! 9

Özdemir, dün 23 Nisan’ı kutlayan bir paylaşım yapmıştı. Aşağıda o paylaşımı görebilirsiniz… Sonrasında ise bugün başka bir paylaşımla dikkat çekti.

Demet Özdemir'in ilginç telefon kılıfı! Bu kez yeni değil, eski foto geldi! 10

Oyuncunun diğer günlere nazaran tek bir paylaşım yaptığı görülüyor. Demet Özdemir’in yaptığı paylaşım ise hafta içinde dizinin çekimleri sırasındaki bir pozu. Beyaz straplez bir elbise giydiği görülen oyuncunun paylaşımlarından, dizide Barış ve Zeynep’in nikah töreni olacağı izlenimini edindi dizinin takipçileri.

Özdemir, TB notuyla aşağıdaki paylaşımı yaptı, yeni bir paylaşımı henüz yok… Demet Özdemir'in ilginç telefon kılıfı! Bu kez yeni değil, eski foto geldi! 11