Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in İtalya çıkarması, sosyal medyada da olay oldu!

Demet Özdemir’in İtalya çıkarması, sosyal medyada da olay oldu!

tarafından ker_def

Başarılı oyuncu Demet Özdemir geçtiğimiz günlerde, İtalya’nın en çok izlenen programlarından Verissimo programına konuk oldu. İlk kez İtalya’ya Verissimo programına katılmak için giden Özdemir, dün akşam yayınlanan programla 2 buçuk milyon seveniyle buluştu.

İtalya’nın en ünlü programları arasında yer alan Verissimo, her hafta dünyaca ünlü bir konuğu ağırlıyor. Dünyanın pek çok yerinden ünlü sanatçıların katıldığı programın bu haftaki konuğu Demet Özdemir’di. Daha önce aynı programda Erkenci Kuş’ta dizinde Özdemir ile başrolde yer alan Can Yaman ekrana çıkmıştı. Ertesi gün de bu sefer söz Demet Özdemir’deydi… Oyuncu, eski partneri için de güzel sözlerle övgülerde bulundu.

Demet Özdemir'in İtalya çıkarması, sosyal medyada da olay oldu! 8

Covid önlemleri sebebiyle seyircisiz çekilen programın ünlü sunucusu Silvia Toffanin’in Özdemir’i büyük bir heyecanla karşıladı. Program boyunca kariyerinden yeni projesine kadar pek çok soruyu yanıtlayan Demet Özdemir, 2 buçuk milyon kişi tarafından izlendi.

Demet Özdemir'in İtalya çıkarması, sosyal medyada da olay oldu! 9

Programın yayınını sırasında büyük ilgi gösteren izleyiciler gece boyunca Twitter üzerinden yaptıkları yorumlarla hem İtalya’da hem de Türkiye’de en çok konuşulanlar arasında yerini alarak, TT listesine girdi.

Birçok ülkede de program ile ilgili sosyal medyada çeşitli mesajlar paylaşıldı ve ünlü oyuncu gündem olmayı başardı.