Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinde Han ile ilgili bilmediğiniz bir gerçek var!

Masumlar Apartmanı dizisinde Han ile ilgili bilmediğiniz bir gerçek var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni sezonun belki de en çok konuşulan, en çok dikkat çeken dizisi Masumlar Apartmanı oldu. Hikayenin ilginçliği bir yana gerçek olması da izleyenleri her bölüm dehşete düşürüyor. TRT1 ekranlarında yayınlanan dizi 5 bölüm ekrana geldi ama çok sarsıcı sahnelerle konuşturuyor.

Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde oynadıkları dizi, her bölümüyle izleyenleri adeta ekrana kilitlemeyi başardı. Oyuncuların doğru seçimi, hikayenin gerçekliği ve senaryonun akıcılığı, izleyiciyi bu hikayenin devamı için meraklandırıyor.

Özellikle ilk ön plana çıkan isim Ezgi Mola’nın oynadığı Safiye karakteri oldu. Çocukluğundan beri annesi tarafından ciddi baskılara maruz bırakılan Safiye, içinden çıkamadığı bir travma ile boğuşuyor. Obsesif Kompülsif olarak bilinen bir hastalığa sahip Safiye ve her şeyin pis olduğuna inanıp sürekli temizliyor.

Safiye dizinin ilk dikkat çeken ve çarpıcı karakteri ama ailenin diğer üyelerinin de takıntıları, travmaları mevcut. Ablası Safiye’nin etkisinden çıkamayan Gülben, iki ablasının evdeki durumlarından etkilenen Neriman da pek sağlıklı değil. En sağlıklı görünen Han’ın ise geceleri ortaya çıkan ve şaşkına çeviren başka bir durumu var.

Han, günlük hayatında son derece düzenli, hatta takıntı derecesinde titiz ama gece çöp toplamaya çıkıyor. Tıpkı ablası Safiye’nin evdeki her şeyi temizleyip, apartmandaki bir daireyi çöp deposu şeklinde kullandığı çelişkili durumu gibi Han da ilginç tavırlar sergiliyor.

Birkan Sokullu’nun başarıyla oynadığı Han’ın daha çok arızalarını göreceğiz. Özellikle şiddet konusunda gittikçe artan bir durumu var ki dikkatleri çekmeye başladı. Fakat onunla ilgili tek ilginç durum bu değil. Hikayenin gerçek hayattaki bağlantısında saklı olay.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabındaki gerçek hikayelerden yazılan Masumlar Apartmanı dizisindeki Han, aslında hikayenin gerçeğinde yok!

Masumlar Apartmanı dizisinde Han ile ilgili bilmediğiniz bir gerçek var! 7

Hikaye büyük oranda aktarılıyor senaryoya ama bir gerçek var ki şu andaki hikayede uyumlu olmayan o da Han karakteri.. Yani Han’ın kendisi, aslında gerçek hikayede yok! Senaryoya eklenmiş bir karakter Han.

Zaten, Safiye’nin annesinin kızlarına çok kötü davranmasının nedeni, bir erkek evlat sahibi olamamak. Babaları yüksek bir bürokrat olan kızlar, anneleri tarafından hiç sevilmemiş. Baba, ne eşine ne de kızlarına hiç ilgi göstermemiş, sevmemiş. Anne de bunun nedenini erkek çocuğunun olmamasına bağlamış ve yaşadığı durumu iyice travmatik boyuta getirerek kızlarına fiziksel ve psikolojik şiddete dönüştürmüş bir hasta insan.

Sonradan eklenen Han karakteriyle diziye farklı bir yön verilmiş ama babalarının hayat hikayesinde bir başka gerçek var ki aslında o da kilit noktalardan birisi. Babalarının ilk evliliğinde yaşadığı travma, onun ikinci evliliğinde ailesine ilgisizliğinin de nedeni! Bakalım dizide bu hikaye aktarılacak mı?