Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in kariyerinde kırılma noktası anlamına gelen yeni dizi!

Demet Özdemir’in kariyerinde kırılma noktası anlamına gelen yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in ismi yeni bir dizi projesi ile anılmaya başlandı. Uzun süredir Aslı Enver’in başrolünde yer alması beklenen Benim Adım Farah isimli dizi, Fox TV’de yayınlanacak olan bir aksiyon projesi olarak öne çıkıyor.

Babil dizisinde polis olarak izlediğimiz Aslı Enver, o dönemde yine hareketli sahnelerle dolu bir reklam filmi de çekince, bu durum hayranlarının çok hoşuna gitmişti. Oyuncunun, bir aksiyon dizisi olan Benim Adım Farah’a çok yakışacağını düşünenler, beklenmedik hamilelik sonrası oyuncunun projeden ayrılması ile büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Bir annenin oğlunun tedavisini yaptırabilmek amacıyla mafyanın işlediği cinayetlerde olay yerini temizleyen bir kadın karakteri için bu sefer Demet Özdemir’e teklif gitti. İlk gelen bilgiler basına yansıdı ve oyuncunun hikayeyi beğendiği ifadeleri yayınlandı. Demet Özdemir’in dizinin kadın başrolü olduğu ve Engin Akyürek ile partnerlik yapacağını televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu yazdı.

Disney Plus ile anlaşan oyuncu çok yüksek bir ücret aldı ve Dünyayla Benim Aramda dizisinde de başrolün hakkını verdi.

Disney Plus’ın kardeş kuruluşu olan Fox TV dışında zaten bir televizyon dizisinde rol alamayacağı için Demet Özdemir’in Benim Adım Farah isimli diziden gelen teklifi kabul etmesi gerçekçi bir durum.

Daha önce romantik komedi dizilerinde izlediğimiz ve Doğduğun Ev Kaderindir projesinde de dram performansıyla da başarılı olabileceğini gösteren Demet Özdemir, şimdi de bir aksiyon dizisinde yer alacak. Benim Adım Farah dizisi oyuncunun kariyeri açısında yeni bir kırılma noktası olacak.

Mafya ile anlaşma yapmak zorunda kalan bir anne karakterinde Demet Özdemir’i izlemek istediklerini belirten hayranları da, proje ile ilgili gelecek olan haberleri bekliyor. Demet Özdemir ile Engin Akyürek partnerliği de şimdiden milyonlarca dizi hayranını etkiledi.