Ana sayfa Sosyal Medya Sevda Erginci bu pozuyla eleştiri oklarının hedefi oldu!..

Sevda Erginci bu pozuyla eleştiri oklarının hedefi oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay –Fox TV’nin  Yasak Elma dizisine konuk oyuncu olarak geri dönen oyuncu Sevda Erginci bu kararıyla Yasak Elma izleyicisini sevindirdi.

Yasak Elma dizisi  ilk başladığında, Eda Ece’nin canlandırdığı ‘Yıldız’ karakterinin kardeşi Zeynep’e hayat veren oyuncu çok sevilmişti.

İlerleyen bölümlerde dizinin hikayesi gereği Yasak Elma’dan ayrılan Sevda Erginci, diziye 6. sezonunda yine aynı karakterle konuk oyuncu olarak dahil oldu.  Sosyal medyayı aktif kullanan Sevda Erginci’nin son paylaşımı bazı takipçilerinin tepkisine neden oldu.

Sevda Erginci bu pozuyla eleştiri oklarının hedefi oldu!.. 7

Instagram’da 1.8 milyon takipçisi olan oyuncu Yasak Elma dizisinin çekimlerinin yapıldığı yalıda sigara içerken pozlarını paylaştı. Dizide annesi ‘Asuman’ı canlandıran oyuncu Melisa Doğu’nun çektiği fotoğraf kareleri oyuncunun bazı takipçilerini rahatsız etti.

Fotoğrafların altına Sevda Erginci’nin bazı hayranları tarafından, “Keşke sigara içmeyi güzel gösteren poz vermeseniz!” ve “Bu kadar güzel bir kadının eline o sigarayı hiç yakıştıramadım açıkçası” şeklinde yorumlar yapıldı.

150. bölüm ile birlikte diziye dahil olan Erginci’nin konuk oyuncu olacağı açıklanmıştı. İzleyici, bu güzel sürprizin ardından sadece konuk oyuncu olmasından dolayı üzgün. Ancak ilerleyen dönemde durumun değişmesi de olası!